• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Nylig innhold av Aina

 1. A

  Daglige oppdateringer på hjemmeside

  Vi er registrert, men sidene må måles i minimum 1 uke, før resultatene kommer.
 2. A

  Daglige oppdateringer på hjemmeside

  Nå vil det bli daglige nyhets-oppdateringer på Alta If sin hjemmeside. Vi har lagt ut treningskamper i oppkjøringa, og denne vil bli oppdatert med kampfakta etterhvert. Aasmund Bjørkan(herretrener) og Rune Repvik (dametrener) vil også få sin egen blogg hvor de vil komme med sine personlige...
 3. A

  Hønefoss-kampen flyttet! Alta IF anker...

  Har nok vært litt uklar. Kampen ble flyttet fra 15.30 til 14.30, så det var positivt. Vi fikk system-mail om det og ikke mottatt svar på de andre punktene i brevet til NFF. Guttene skal takle det her helt fint. De er godt trent og tent på å ta de siste kampene og berge plassen:2)
 4. A

  Kamp flyttet

  Ja, alle kampene er flyttet. Det var av samme grunn den siste serierunden også ble flyttet til lørdag.
 5. A

  Damekamper

  I morgen kl 16.15 og søndag kl 11.30 spiller damelaget mot Tromsdalen. Dersom de vinner en av disse kampene er de seriemester i 2. divisjon kvinner avd. 9. Vi oppdaterer kampen i morgen på altaif.no. Vi ønsker alle jentene lykke til!!!
 6. A

  Kamp flyttet

  Det stemmer at det er siste hjemmekampen mot Hødd som er flyttet. Dette etter forespørsel fra TV2 til Norsk toppfotball. Samtidig fikk vi beskjed om at det dessverre ikke blir noen tv-kamp i oktober for Alta IF (se altaif.no).
 7. A

  Kamp mot Sandefjord

  Til helga er det kamp mot Sandefjord. Vi takker alle som var på den siste kampen for FANTASTISK liv, og spesielt siste 20 min av kampen når hele hallen var med. Vi håper på enda flere til helga mot Sandefjord, og oppfordrer alle til å kle seg i gult og blått,ta med seg 1 ny person og varme opp...
Topp