• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Øyvind gir seg.....

Mini

Erfarent medlem
#6
...ingen e uerstattelig,men d skal jaggu letes godt og pengeboka må være koll åpen for å finne en stopper av Øyvind`s kaliber og i hvertfall hvis han skal være kakken bedre.....og sportslig utvalg har virkelig nokka å ta fatt på over nyåret for å finne frem til "gode" spillera både på keeperplassen,stopperan og spiss...æ håpe enda Øyvind ombestemme seg,for han har vært Alta`s beste spiller gjennom han`s 3 år i klubben....:sorry:
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#7
..nååååja e d medias makt som gjør at vi bevist eller ubevist ikke har bedre tru på guttan våres enn som så..hvorfor skal d ikke gå an å skape et 1 div. lag eller om så et tippeliga klubb av spillere vi allerede har..vi har jo allerede de beste fra Finnmark og Nord-Troms som holder topp 2 div. og bra 1 div. nivå ..spillere som Strand,Rushfeldt,Nystrøm og Tore Reg. viser at d går an å bli landslags spillere selv om du kommer fra Finnmark...hvis ikke "steinberget" og media generelt har trua... kem i all verden skal da ha trua på at d går an å skape et 1 div. lag eller omså et Tippeliga lag av de spillera vi har..d e bare så synd at økonomien tar kveletak på oss..
Så vi miste en spiller, og du går fra superoptimist til dommedagsprofeti? Må jo ha mere tru, som du så godt sa det sjøl. :)
 

Mini

Erfarent medlem
#8
Håvard Th
Så vi miste en spiller, og du går fra superoptimist til dommedagsprofeti? Må jo ha mere tru, som du så godt sa det sjøl.
..målet mitt har alltid vært å skape debatt...men d trur æ ikke æ klarer denne gang heller....... en riktig god jul ønsker æ i allefall alle Alta`s patrioter,steinberget`s medlemmer og alle andre som e innom "diskusjonsforumet"....GOD JUL...
 
Topp