• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

1.Januar - seriestart = Handletid!!!

sameboe92

ambasadør i Modum
#1
Vi har ihvertfall fått inn Aziz Idris, men hvordan går fremgangen med Molde talentet og Efe Ehirobio....Og antageligvis Frederik Ayangma.
 

sameboe92

ambasadør i Modum
#6
vet da søren jeg, vet bare at vi har Aziz Idris, Efe Ehirobio, Frederik Ayangma, han fra Molde, pluss at vi får en fra Bosnia på prøvespill....Selv om vi kunne prøvd oss på Hoås og noen andre frigitte spillere i Tippeliga og Adecco
 

rex

Velkjent medlem
#7
For hva?

Knapper og glansbilder? Finnes det julenisser innenfor fotballverden? Bortsett fra en og annen dommer da...
 

sameboe92

ambasadør i Modum
#8
Jeg har lest om Eriksen at han omtrent er klar for klubben vår, men jeg har hørt fra onkelen min i Arendal at en keeper fra Arendal er klar for Alta, er dette sant eller er det bare spekulasjoner
 

Crocuta

Erfarent medlem
#9
hmmm.. interesting.... Alta har jo gått ut å sagt at de er på utkikk etter en tredje keeper for å få større konkuranse på akkurat den plassen... så dette kan vel fort være fakta. Får du tak i mere info?
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#15
Vet ikke om Alassane er klar (tror ikke det), men tar tipset fra tips med en klype salt når de har Thomas Andre Sandvik på sin overgangsliste. Rett nok så er han i Alta på lån, men han spiller fortsatt handball og ikke fotball.
 

sameboe92

ambasadør i Modum
#20
Tror at Needham er klar for klubben, ettersom han ikke får være med til La Manga, og Rune Berger prøver å skaffe arbeidstilatelse til han.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#22
Joda, han er nok det. Leste AP i går etter at æ hadde postet her, og så da at Needham var klar i forbindelse med La Manga klusset - tror det kan være en meget bra signering. Postet jo også om han i La Manga posten, så da var det jo stengt tatt ikke nødvendig med å dobbelposte infoen her. :)
 
K

Kaffi

Gjest
#24
Morten Giæver hadde kansje vert en spiller å hente:2)
Det er bare noe som er litt bekymringsfulltHM):

238
(3) Eliteserie-spiller Morten Giæver:
Fotballspiller fra Tromsø. Seks minutter på overtid i kampen mellom TIL og Molde får TIL straffe. Molde leder 1-0 og dommeren signaliserer at han vil blåse av etter at straffen er tatt. TIL trenger sårt det ene poenget for å henge med i medaljekampen og lagets straffe-eksekutør Johnny Hansen har lagt ballen på plass og tar fart. Da kommer plutselig den 18 år gamle innbytteren og debutanten Morten Giæver stormende og dunker ballen høyt over mål:klapp:, ingen av medspillerene, tilskuerene eller noen titalls tusen TV seere skjønner hva som har hendt og Moldenserene jubler for seier og tre poengTN). Tilbake står hoderystende TIL spillere og lurer på hva det var som skjedde oppe i hodet til unge Giæver:confused:. Mens TILs trener team lover oppvask og reprimande står Giæver glad og fornøyd og forteller journalistene at han følte seg sikker på scoring og at han ikke tar tapet så tungt. At det var fastsatt at det var Johnny Hansen og ikke ham som skulle ta straffen ser han ikke på som noe å henge seg opp i. Kandidaten ønsket å bli helt i sin debutkamp, i stedet for dreit han seg ut på TV og ødela han for laget sitt som med uavgjordt kunne gått opptil sølvplass på tabellen:(. Tipper han blir populær i Tromsø i tiden som kommer. Han er tydeligvis en tulling:eek:ps:.
(Forslag: T.S, Trondheim)
 
Topp