• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

3. runde i cupen: Alta IF - Bodø Glimt

L

LA

Gjest
#51
Det ble opplyst at det var 860 betalende voksne. I tillegg kommer barn (gratis) og andre med frikort. Sesongkort/sponsorkort gjelder ikke på cup-kamper. Så det var nok over 1000 inne i hallen.
 

Crocuta

Erfarent medlem
#52
okidoki... Hørtes ut som 2.000 til tider.. Meget bra trøkk på hovesida i går.. håper at folk klare å komme på kamp på søndag å gi samme støtte da!!! Hadde vært bra for gutta på banen og bra for personalet som styrer Alta If`s økonomi.
 

duracellkanin

Erfarent medlem
#53
Skal bli spennende å få trekninga...

Hvis vi unngår Stabæk, Lyn, Lillestrøm, Odd, Brann og Rosenborg, så tror jeg det blir en ny fest i Finnmarkshallen. Men hvis vi trekker disse 6 lagene, må vi nok belage oss på bortetur. Og uansett utfall av trekningen så kan det se ut som at man har mulighet til å være tilstede.
Nå er vi siget og vi seiler virkelig i medvind fortiden. Må si at tanken på å ta skalpen på RBK på Lerkendal, virker fristende i disse medgangs tider :D:2)TO)TO):klapp:
 

Crocuta

Erfarent medlem
#54
det mest fristende hadde vært å tatt den skalpen i Finnmarkshallen.. trenger cashmoney til klubbkassa. Men å ta skalpen på Rbk og ende opp med finaleseier og derved Uefacup neste år e vel å ta litt av.... men ingen ting e umulig.. tar bare litt lengre tid... :)
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#55
Det er visst på tide å stikke fingeren i jorda for noen og enhver nå, føler jeg. Glimt holder ikke bedre standard for tida enn svak adeccoliganivå, og derfor var det ingen stor bombe at det gikk som det gikk mot dem. Hverdagen kommer tidsnok, det er godt å sutte litt på karamellen en stund. Men for guds skyld folkens - ro nå litt ned.
 

Johan

Erfarent medlem
#56
Enig!
Men vinner vi mot hønefoss på søndag på samme måte som vi gjorde mot B/G så er det lov å ta litt av, for da har Åsmund Bjørkan virkelig funnet vinner resepten.
 

Jolly

Erfarent medlem
#57
Herlig gutta ! TO)

Stabæk på Telenor Arena eller Lyn på Ullevaal hadde ikke gjort meg noe, men hjemmekamp er selvsagt førstepri! :2)

Mjøndalen hjemme.... Takk ...

Jolly
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#58
Alle kamper er jo i utgangspunktet like viktige, men tror Hønefoss til helga blir en nøkkelkamp siden det er veldig viktig for guttene å nullstille seg etter kjempekampen mot Glimt. Greier de det så er nok en liten barriere brutt. Husk at Hønefoss tidvis spilte ball i hatt mot Tromsø, men tapte veldig flatterende - og er tippet på øvre halvdel av de fleste eksperter.
 
Topp