• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Adeccoligaen 2008

sameboe92

ambasadør i Modum
#61
Hadde vært fett med Toresen, men tror han nok havner hos Sandefjord eller en annen topp klubb i Adecco eller i Tippeligaen, men man kan jo håpe.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#62
Det er på det nærmeste avklart at det blir i sentrum, med reserveløsning på elvebakken.
Så ble det Aronnes likevel da [vel det ser ut til det i øyeblikket]. Det alternativet skulle liksom være død og begravet, men det ble vel knapt med tid å få noe til på sentrum. Alta IF vil ikke ut med alle detaljene ennå før politikerene har fått sett på det, men i følge Altaposten så blir det ny bane m/anlegg ved siden av dagens anlegg til ca. 30 millioner.

http://www.altaposten.no/lokalt/sport/article128581.ece

Klubben ønsker å bygge en ny arena ved siden av klubbens eksisterende anlegg på Aronnes. Etter det Altaposten kjenner til skal det nye anlegget, som inneholder kunstgressbane med flomlys og undervarme, tribuner og kontor/garderobebygg i to etasjer, være kostnadsberegnet til omlag 30 millioner inkludert parkering. Og klubben ønsker å starte byggingen i løpet av året.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#64
På datoen er det tydelig at dette er de gamle planene, men de nye har tatt utgangspunkt i denne planen. I Altaposten var parkeringsplassene lagt på motsatt side, på baksiden av dagens bane.
 
#68
hei vi er en gjeng fra sandefjord som kommer opp 2.08 og blir til 4.08 til Alta. vi hadde så gøy sist vi var dere oppe i 2005 det var en fin sommer tur. alle som var med da husker veldig godt og vi ler når vi tenker på at vi badet i Alta elva HEHE
 
Topp