• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Aldin Softic blir

duracellkanin

Erfarent medlem
#6
Vi i Steinberget burde kanskje lage en sang om Softic?? Kanskje han føler seg bedre mottat og inkludert .....en tanke bare....alle monner drar, heter det visst....
 
A

arregini

Gjest
#8
Hmm.... Koffår e det så bra egentlig? Trudde dem sku klare å gjøre fri nå lønnsmidla.. Han har vel ikke akkurat imponert i Alta-drakta så langt..?
 

Lasse V

Erfarent medlem
#9
Mulig at han vil bli en god spiller ettervært men det jeg har sett av han er IKKE imponerende! Inntil videre vil æ kalle det en dårlig løsning. Blir han værende på tribunen eller benken resten av sesongen vil æ kalle det en katastofe signering. Men gjerne, lag en sang til han, det vil nok gjøre underverker :)
 

Crocuta

Erfarent medlem
#11
Har ikke sett Softic i aksjon ennå ( var desverre ikke i alta under cup kampen) men regner med at han innehar kvaliteter da Alta har signert han. Håper at han er med å kjempe om en plass på laget da det er bra for stallen å ha konkuranse om plassene på laget. Hever uten tvil intensiviteten på trening.
 
L

Lipbalm

Gjest
#12
Er enig me arregini.. ingen vits å betale masse penger på en spiller som ikke er i nærheten av start 11.. kan heller kjøpe inn forsterkning på en anna plass. er gått bemannet på spissplassen. så får min del kan vi gått sende han tilbake. han kan ikke akkorat ha imponert han ikke va me i troppen på forrige kamp!! det er nu min mening!!
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#13
Lurte også på hvorfor han ikke var i troppen sist kamp all den tid IOH uttalte at de håpet at han endret mening da han kom stadig nærmere startelveren. Men det ble visst sagt på radioen før kamp av Rune Berger at alle var klar til kamp foruten Softic som var skadet. Så da var det kanskje en grunn til at han ikke var i troppen da.

Når det er sagt - hvis Softic ikke er i nærheten av å få spille så har Alta kjøpt katta i sekken, og da kan Softic godt returnere. Men hvis Softic vil bli for å kjempe om plassen så kan ingen klandre han. Inntil videre så har verken Softic eller Ulvestad fått vise at de hever laget.
 
L

Lipbalm

Gjest
#14
men det her va vell ikke akkurat første kampen han ikke var med i troppen?!? hvorfor ikke heller satse på egne spillere(juniorene) i stedenfor å bruke peng på spillere som softic og ulvestad? mange gode spillere på b-laget. selvfølgelig skal man ha disse i troppen visst de er gode:) men har bare ikke fått inntrykk av det enda=/
 
K

Kaffi

Gjest
#15
Softic var vertfall ekstrem go da han kom inn i treningskampen mot hødd, siste 15 minutta, et mål fikk han se å. Men så har nå eg berre sett han i 15 minutt.:)
 

Lasse V

Erfarent medlem
#16
Rune Berger og IOH sa før sesongen at de dem hentet inn skulle være forsterkninger. Når du har en fra bosnia eller kor han e fra sitt på benken eller tribunen å telle pengan tjene på det, der vil æ kalle en fiasko så langt. Og han får væll mye i lønn eller? I Alta IF's målestokk? Nei det må væll være bedre ting å bruke pengan til da.
 
L

Lipbalm

Gjest
#19
Får at di utenlanske spilleran skal få arbeidstillatelse må dæm ha minimum 15000 i mnd.. ganske mye pæng å kaste i dass?!? kan heller bruke dæm på en forstærkning på stopperplass eller ny keeper..
 
#20
Penger kommer godt med uansett.
Synes også vi må begynne å kreve mere fra spissene våre, 3 mål har vår toppscorer etter 8 kamper, og han har jo ikke scort mål siden 2.serierunde.
kanskje Thomas Andersen burde bli vurdert der ogsÅ? han var jo tross alt toppscorer ifjor.
 

Crocuta

Erfarent medlem
#22
Thomas Andersen har vel spillt bra de kampan han har spillt og burde kanskje vært brukt mere...... enten som tankspiss eller panser forsvarer... :)
 

Jan S

Erfarent medlem
#23
Etter dagens kamp så må noe gjøres deffansivt iallefall!!!! Virke som om bare det e Idris som virkelig kriger og trøkker til..
Det e helt for jævlig kordan vi blir rundspilt rundt omkring i norges land :(
 
Topp