• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Alta - HFK

Crocuta

Erfarent medlem
#2
Dette blir vel fort en god gammeldags "knokkelkamp" i og med at Hfk kjempe med nebb og klør for å unngå nedrykk. Blir vel viktig å bare male på med eget spill og ikke la seg stresse/irritere seg over Hfk´s bedriftsfotball stil.
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#3
Det er ihvertfall svært så viktig at guttene ikke tar en seier for gitt her. Det bør mobiliseres minst like mye som i bortekampen i vår, da sifrene endte med behagelige 0-3 i favør oss.

HFK sparker fotball. Alta spiller. Måtte det spillende laget vinne.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#4
Enig, RS. Måtte det spillende laget vinne. Ikke det med etterslengere og ikke-fair-spill. Ellers regner jeg med at vi får Hulken med oss på laget på lørdag! Thomas er vel friskmeldt nå :)
 

Mini

Erfarent medlem
#5
skjønne godt at HFK rote nederst på tabellen,når drivkraften for å trene og spille fotball e kampan mot Alta.
Hadde drivkraften og fokuset dems vært retta mot lag på samme nivå som
Skarp,Mjølner og Harstad, og brukt samme energien mot disse lagan trur æ faktisk HFK hadde hatt flere poegn.
Et godt eksempel HFK`s 6 poegns kamp mot Harstad sist helg,hadd den vært vunnet hadde faktisk HFK vært trygg...:confused::confused::confused:
 

xzander

Erfarent medlem
#6
Det hva dumt vi ikke vant kampen mot Harstad:( Men serien e ikke over enda. 5 kampa til som skal spilles og der er 15 poeng og ta!
 
#8
Lurer på om HFK hadde spilt like bra hele året om de hadde hatt mulighet til å trene i en 11er hall hele året.
HFK er jo et kjempe høstlag! :)
 

Mini

Erfarent medlem
#10
Trur nok hallen som e i H.fest e stor nok til trening ja...men med en storhall ville d jo vært muligheta å spilt 11`er kampa hele året uten at reisebelastninga hadde blitt større enn den allerede e i 2. div.
Nu ser d vel også ut som kommunen går inn for å bygge en storhall i H.fest..på tide med de klimatiske forhold som råder og videre spådomma..
På Alta`s treninger spilles d sjelden mer enn 8 mot 8 medregnet keeper noe som også kan gjøres i H.fest hallen.
At HFK år etter år kjemper i bunnstriden trur æ bunner i treningskulturen,og holdninga til spilleran.
Eks: I HFK`s første kamp etter ferien var ikke treneren sikker på hvilke spillere han hadde til disposisjon pga ferie....d sier ikke så reint lite d..
Treningsfasilitetan e selvfølgelig et poegn...F.hallen med nytt kunstgress..Arrones med 2 gress og kunstgress..Sats med styrke/spinning/mølle...Høyskolen med testing...e d rart de beste ønsker seg til Alta..
Alta IF har greid å få til en god treningskultur gjennom flere år som tiltrekker unge spillera med ambisjoner ...dær også dagtreninger er blitt en del av hverdagen..
...med Altas ressurser og statistikken på sin side skal denne kampen normalt vinnes..:2)
 

KO

Erfarent medlem
#11
Lurer på om HFK hadde spilt like bra hele året om de hadde hatt mulighet til å trene i en 11er hall hele året.
HFK er jo et kjempe høstlag! :)
Alta trener vel på 11`er bane omtrent like mye/lite som HFK, treningene er på halv bane hele vinteren. Men bakdelen for HFK er jo selvsagt at de må reise for å få spilt kamper.
 

Johan

Erfarent medlem
#15
Står respekt av den støtten Sjeik gir laget selv når dem ligg under 9-2, ikke om jeg hadde orket. Håper dem ikke rykker ned, morsomme kamper disse mot HFK. :)
 

xzander

Erfarent medlem
#16
HFK rykke ikke ned... E nu enda 4 kampa til som skal spilles og 12 poeng som skal deles ut! Sjeik vant klart supporterkrigen idag. E ikke nokka skam å være ifra Hammerfest fordeom det ble 9-2 tap. Heia HFK!!!
 

Mini

Erfarent medlem
#17
..neste for dokker e jo Drøbak hjemme..håper jo selvfølgelig dokker slår dem..så skal dokker bort t Mo..ingen enkel kamp..så Mjøndalen hjemme..dæm kan dokker åsså ta poegn mot..før dokker skal bort t skjebnekamp mot Skarp..
Drøbak og Mjøndalen e begge med å kjempe i toppen,så hær e d ikke bare å hente poegn..men vi håper d...Mo borte e vel kansje den enkleste,men Skarp borte med kniven på strupen blir jævla vanskelig...lykke til..:p:p:p
 
W

wonder

Gjest
#18
tja... mo borte blir vanskelig, de hadde vell ikke tapt på 2 år eller noe sånt på hjemmebane inntil i går. håpe dem tar poeng fra mjøndalen og DFI, men igjen kan det bli vanskelig. skarp borte blir en kamp om overlevelse om hfk enda har sjangs å holde seg oppe... E nok redd det ikke blir noen lag som representerer finnmark i neste års 2. divisjon, litt synd egentlig...HM)
 

Mini

Erfarent medlem
#19
ja vel...da blir d fire vanskelige kampa for HFK... men d æ glede mæ mest til..e å se alle i HFK halsende langs E6 over sennalandet når dem rykke ned etter veddemål med FD`s frilansjournalist,Lasse Sørnes... d blir eneste gangen æ heie på HFK....endatil på sennalandet..TO)TO)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#21
Sjeik har vunnet supporterkrigen i en omgang. Det var førsteomgangen på Breidablikk, men da vi fikk samlet oss i andre omgang så var vi overlegne. Det er klart det står respekt av å synge for laget når man taper så mye som dere gjorde i går, men det ble nå egentlig ganske stille etter hvert - men synes det er forståelig. Ellers så var vi som laget nok også ganske overlegne Sjeik i går.
 

KO

Erfarent medlem
#22
Så har Danny Sannes gitt beskjed om at han trekker seg fra trenerstillingen i HFK etter sesongen. I følge Sjeik er det pga ønske om nye utfordringer som er bakgrunnen.
 

Mini

Erfarent medlem
#23
...ung gutta va jævla god mot et utrolig svakt HFK lag..Emanuel nesten et helt angrep alene på venstre sia..Jan Tommy og Mads med en vanvittig arbeidsmoral..Per Arne,Magnus og Martin N en ny konstelasjon på høyresia som kan være "gull" verd i fortsettelsen...vi skal heller ikke glemme de andre spillerne som også gjør en respektabel innsats..:klapp::klapp::klapp:
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#24
Mjølner presterte å tape hjemme mot TIL's juniorer, mens RBK nok har bestemt seg for å ikke rykke ned. Moste Åmot 7-0, vet ikke hvor sterkt lag RBK2 stilte, men tror nok at RBK berger plassen nå.

11. Skarp 22
12. Hammerfest 22
13. Harstad 21
14. Mjølner 21

Så det kan se ut som nedrykket blir å stå mellom disse fire lagene. Mjølner er ille ute med tap mot TIL2, og et vanskelig program igjen. Kan kanskje være heldig å møte et svekket RBK2 lag i Trondheim, men sannsynlig er det ikke all den tid Rosenborg ikke har noe annet på plakaten den uka.

Harstad og Skarp er jo i god form, så Hammerfest har litt av en oppgave fremfor seg. Men de er jo vant til å krige mot nedrykk, så hvem vet. Håper på at lagene plukker godt med poeng de 4 siste rundene, så kanskje går bare to lag ned. Det kan vare viktig å vinne nøkkelkampene her...

Mjølner møter Harstad, og Skarp møter Hammerfest. Disse kampene vil avgjøre mye.
 

KO

Erfarent medlem
#25
Om HFK skulle klare å berge plassen vil det bety at de samtidig hjelper Alta til opprykk ettersom de i de siste kampene møter bl.a Drøbak Frogn og Mjøndalen. Håper de fremdeles har lyst på 2.divisjonspill når de finner det ut.:2)
 
Topp