• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Alta møter Strømsgodset 'dagen før dagen'

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#1
Historisk sett har Strømsgodset et veldig godt tak på Alta. Sist vi var oppe i første vant de kampen på Marienlyst 5-1 (2-1), hvor Sven Hugo Vian scoret Altas mål. Alta tapte også 2-0 hjemme, i en kamp hvor Sami Sakka ble utvist i andre omgang, da Alta allerede lå under 2-0.

Alta tapte også begge kampene i -95. Det ble 4-0 (3-0) på Marienlyst. I hjemmekampen hang Alta med til pause etter at Faya og Frode Johansen hadde redusert Godsets tidlige 3-0 ledelse. I andre omgang forsvant alt håp om Alta poeng med 3 nye Godset scoringer.

Det gir 4 tap, og stygge 3-17 i målforskjell i innbyrdes oppgjør den senere
tid. Så når Alta går ut på divisjonens beste kamparena 16.mai så har de mye
å hevne. Ingen av lagene har fått den starten på sesongen som kunne ønskes. Før Godset slo Jevnaker 4-0 i cupen onsdag hadde de 3 strake tap i Adeccoligaen. Noe som har gitt utslag i voldsom pessimisme og diskusjoner på sidene til Godsetunionen. Godsets problemer har først og fremst vært offensivt med bare 4 mål så langt. Defensivt har de hatt bedre kontroll.

Så nå er det bare å håpe at det er fortsatt grunn til pessimisme hos Godsets supportere etter kampen, og at Alta har kriget seg til poeng mot Strømsgodset for første gang. Steinberget går offensivt ut og tipper 2-1 til Alta.
 
Topp