• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Alta - Moss 9.8.09 1800

Bjerrang

Erfarent medlem
#1
Litt statistikk

19.04.09 Moss-Alta 0-5 TO)
07.09.08 Alta-Moss 3-0 :D
29.06.08 Moss-Alta 4-2 TN)

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/sport_nrk_ostfold/1.6723112

- Vi skal unngå en reprise av vårkampen. Dette er en av årets vanskeligste bortekamper, sier assistenttrener Joakim Klæboe til NRK

Moss vil nok gjøre alt de kan for å revansjere det sure tapet på eget gress.
Kampen som gikk i april var egentlig det første store lyspunktet med Altaif`s 2009 lag. Vil vi klare det igjen ?
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#2
Dagbladets tippeekspert vurderer kampen slik:

"Alta hadde 1-0-4 etter fem kamper. De hadde de tapt 0-7 borte for HamKam og vunnet 5-0 borte over dagens motstander. Finnmarkingene står siden med 7-2-3, og står i fare for å rykke opp. På den andre siden kan det faktisk være at man trenger 40 poeng for å overleve, så mye kan skje. Vertene har vunnet 3-1 hjemme over Løv-Ham og spilt 2-2 hjemme mot Sogndal etter 4-0-seieren i Stavanger. Moss er fire poeng bak hjemmelaget, to over streken. Fem av åtte borte er tapt, med de slo Løv-Ham 3-1 på forrige tur. Sist helg ble det 1-1 hjemme mot Stavanger. De har stadig noen skader i en tynn tropp, og som Alta en spiller suspendert. Ringberg (a) har kommet fra HamKam." H.
 

sameboe92

ambasadør i Modum
#5
Haha, radioen er herlig! "No skal æ å han Roger spise noen kraftige pølsa med brød, så nu lar vi tekniken og musikken gå av seg sjølv"
 

Bjerrang

Erfarent medlem
#6
Fra oddsen.nu

Alta lå lenge under 2-0 hjemme for Sogndal sist runde, men to sene scoringer, den siste på overtid signert Thomas Andersen gjorde at man tok med seg ett poeng. Har dermed tre kamper på rad uten tap og har rykket opp til 6.plass på tabellen og har nå bare tre poeng opp til Kongsvinger på tredjeplassen. 3-2-3 hjemme. Er skadefrie, men Jay Needham i forsvaret må står over med 3 gule kort.

Før sesongen var Moss spådd å kjempe helt i toppen, men istedenfor fighter de med klør og nebb for å unngå nedrykk. De økonomiske problemene klubben har hatt må ta en skyld i dette, og nå er Kenneth Kvalheim også gått til Sogndal på lån ut sesongen for å få litt penger i klubbkassa. En enorm svekkelse i angrepet til Moss. Etter seieren borte mot Løv/Ham hvor Kvalheim avsluttet med hattrick, ble det bare poengdeling hjemme mot svake Stavanger på Melløs sist.1-2-5 borte. Sliter fortsatt med store skadeproblemer. Gudbrand Ensrud (f), Vladan Grujic (mb) er ute. Aleksander Backhe(a) og Mahmoud El Haj(a) er usikre. Krister Wemberg (f) må stå over med 3 gule kort. Markus Ringberg er kommet fra Ham/Kam.

Råtips: 4-0.

Her har jeg stor tro på at Alta fortsetter sin fine form og kjører over Moss. Hjemmelaget er gode hjemme i Finmarkshallen og har et solid overtak innbyrdes over mossingene – 5-0 fordel Alta da disse møttes på Melløs i vår. H!

Beste odds på kampen finner du her:
http://www.oddsen.nu/odds/event/alta-moss/586136/1x2
 

Johan

Erfarent medlem
#11
Trur nok Aasmund har gitt dem beskjed om det samme i dag også men i dag var det meste dårlig.
Aldri har jeg sett så mange feilpasninger av altalaget noen ganger.
Må nok bare glemme denne kampen..:(
 

Moon

Alta supporter
#12
Synes og det va litt synd at en del supportere dabba helt av...............Synes laget treng mest støtte når dem sliter!!!!!!!!!
 
Topp