• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Alta - TIL - Nrk

duracellkanin

Erfarent medlem
#1
Ser at Nrk etterlyser tips om puber eller lignende hvor både supporterne og spillerne bruker å samles. Lurer på om vi burde få til en samling dagen før kamp på Barila eller Han Skjenke, og så inviterer vi Isberget og Alta-spillerne til å komme, også gjerne spiller til TIL,- selvom spillerne IKKE skal nyte alkohol, så kan dem jo stikke innom.

Virker dette helt på tryne eller var det en god ide ??
Prøve å få til noe ?

http://www.altaposten.no/lokalt/Alta_IF_fotball/article457526.ece
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#2
Alta IF og Steinbergets styre er i dialog angående dette. Det blir nok også et samarbeide med NRK. Vi kommer tilbake med mer info om hva, hvor og hvordan.
 

gutt89

Erfarent medlem
#3
Nå nærmer det seg den store cupfesten på onsdag, så blir det noe samling før og etter kamp? Æ syns at Han Skjenke hadde vært det aller beste alternativet, blant annet for at der er det nok med plass til mange supportere og nrk team:) Det er utrolig viktig at vi er skikkelige supportere og at vi er stolte av byen vår som vi bor i, tenk at dette her skal HELE Norge se på, onsdag kveld:) Vi e jo tross alt Finnmarks beste fotball lag, så møt mannsterke opp, når nrk teamet skal filme.
FINNMARKS STOLTHET-ALTA IF!!!!
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#5
Håvard har nok rett i det, NRK ønsker å dra til elva. Vi tenkte at de supporterne som ville møtes etter kamp, kunne gå - som vanlig - på Alten PP (slik som vi skreiv om på forsida ved sesongstart). Der får supporterne 25% rabatt på pizza både før og etter kamp. TIL-supporterne drar hit i buss, med umiddelbar retur til Tromsø etter kamp.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#6
Tron har blogga om cupkampen og tar opp dette temaet:

"Det var på forhånd avtalt at NRK skulle ta utgangspunkt i Alta foran 4. rundes cupsending - og til Steinbergets store frustrasjon ble Altaelva valgt som "base". Planen var i utgangspunktet å frakte supportere til elva etter kampen, men banneret i hallen ("Skitt fiske, NRK") vitnet ikke akkurat om at det var en ønsket situasjon."

Bilde av banneret står forresten på forsida vår.


Anbefaler alle å lese hele innlegget: Cupfest og slikt
 
Topp