• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Bård Flovik eller Roger Finjord?

Kølla Jansen

Erfarent medlem
#26
Va væll ikke full.... Hadde de s..... træneran omdisponert 4-5 spillera og latt enkelte slite gnagsår i ræva på benken og brent klippekortan i hælvette så trur vi hadde logge på sikker plass nu!!! E det nån andre hær som skjønne koffer enkelte form-spillera slit bænken, mens klippekort klubben får spille bedagelig-søndagsfotball?? Trur ikke trener teamet har respekt i spillergruppa, og i tilegg tror jeg de tar ut ett slags "kompis" lag og lar de som evt. sier hva de mener om treningsopplegg og trenerne slite sunn bukksebaken på benken. Går nå jævlig!!!!
 

Jan S

Erfarent medlem
#27
Sv:

[sitat]Va væll ikke full.... Hadde de s..... træneran omdisponert 4-5 spillera og latt enkelte slite gnagsår i ræva på benken og brent klippekortan i hælvette så trur vi hadde logge på sikker plass nu!!! E det nån andre hær som skjønne koffer enkelte form-spillera slit bænken, mens klippekort klubben får spille bedagelig-søndagsfotball?? Trur ikke trener teamet har respekt i spillergruppa, og i tilegg tror jeg de tar ut ett slags "kompis" lag og lar de som evt. sier hva de mener om treningsopplegg og trenerne slite sunn bukksebaken på benken. Går nå jævlig!!!![/quote]
Helt enig GEA... Æ VET at det er skurring blandt enkelte i stallen på at det byttes for seint(de taktiske grepene av trenerne) og at det er "klippekort" hos enkelte spillere.. Denne diskusjon må vi ta nu så vi kan stille best mulig rustet til neste sesong, så blir kanskje oppholdet i 2.div bare kortvarig.. Trenger skikkelig oppvaskmøte!!
 
Topp