• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Dagfinn Enerly

C

cencer77

Gjest
#1
Jeg var å så IK Start-FFK det var en god kamp, helt til man ut på natta fikk vite at Dagfinn Enerly hadde knekkt nakken :( Da smakte ikke ølet så godt mere..

Derfor oppfordrer jeg så mange som mulig skriver en hilsen til ham!

http://dagfinn.trylleblyant.com/
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#2
Ja... Skriv en liten hilsen - koster ikke mye tid... I går kveld var det supportere fra over tjue andre lag som også hadde skrivi inn på FFK sitt forum. Norske supportere samler seg - flott! :)
 

Kølla Jansen

Erfarent medlem
#3
det er reytt og slett tragisk hele greia....... Utrolig at en slik skade kommer på fotballbanen, det viser vel at dette også kan ramme den den beste!!
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#4
Dette sier FFK-supportere i dag:

Pga. tekniske problemer på ffksupporter.net så forsvant over 2000 innlegg i natt. Vi håper derfor at alle tar seg tid til å skrive en ny eller gammel hilsen til Dagfinn på ffksupporter.net! Gjennom administrasjonen til FFK og via Tor og Karin Trondsen har vi fått vite at Dagfinn har ytret et ønske om å få lese alle støtteerklæringer som kommer inn i etterkant. Derfor synes vi det er utrolig trist at over 2000 innlegg trolig ikke lar seg redde. Nå oppfordrer vi folk til å skrive en ny eller gammel hilsen til Dagfinn Enerly på denne siden
http://www.ffksupporter.net/dagfinn.php
 
Topp