• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Damekamper

Aina

Daglig leder AIF fotball
#1
I morgen kl 16.15 og søndag kl 11.30 spiller damelaget mot Tromsdalen. Dersom de vinner en av disse kampene er de seriemester i 2. divisjon kvinner avd. 9. Vi oppdaterer kampen i morgen på altaif.no.
Vi ønsker alle jentene lykke til!!!
 

duracellkanin

Erfarent medlem
#2
LYKKE TIL jenter:D blir selvfølgelig vinner jentene våre....YES! Lurer forresten på om vår alles kjære daglige leder har fått e-mail :D
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#5
Sterkt gjort å bytte ut seks spillere og spille en enda bedre kamp enn i går! Sjøl om det blei ett mål mindre, er det et fantastisk bra resultat :) Kjekt med hjemmekamper kommende helg, da :D
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#7
Vi vil ha med oss draktene på kampen, så de er å få sett der. Ikke alle av de som har bestilt kan få da, men etter hvert vil vi få inn flere for å dekke etterspørselen.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#8
Ja, som folk kanskje skjønner - så blir det ikke stand på torget i morra på grunn av damekampen. Men ta kontakt med oss i Finnmarkshallen! :)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#10
Og 4-0 ble det. Hattrick før pause av Marianne Hanssen, før Lise Lotte Lund Martnes fastsatte resultatet til 4-0 i andre omgang.

Burde gitt mange resultattips poeng til meg. :)
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#11
Ja, særlig siden vi sang at det skulle bli hattrick av Marianne, rett før det blei det. Det var vel Jimmy som sa at Lise Lotte skulle score, rett før ho gjorde det. He-he... :D
 

syden

Velkjent medlem
#12
Ja det va kult at dåkker skulle få så rett :) Utrolig artig at så mange av dåkker stilte opp i dag og lagde liv! Veldig skøy :D Æ sto og humra meg gjennom første omgang ;)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#13
Så er det bare å håpe at Sortland vinner 3-0 neste helg. :)

Selv om dokker selvsagt tar Bossmo uavhengig av resultat i den kampen.

Siste del av kvalikken - går den som to kamper hjemme/borte eller?
 

syden

Velkjent medlem
#14
Stemmer, i den nasjonale kvaliken blir de 6 avdelingsvinnerne fra 2. div pluss de to dårligste i 1. div trukket mot hverandre i en hjemme- og en bortekamp (mot samme lag). Vinneren sammenlagt er sikret plass i neste års 1. div. Det eneste som er sikkert i trekningen er at de to lagene fra 1. div ikke møter hverandre. Dette kan faktisk bety at vi møter Gjøvik som rykket opp etter at vi tapte mot dem i fjorårets kvalik. Vi satser selvsagt på å gjøre jobben mot Bossmo sånn at vi nok en gang blir klare for nasjonal kvalik :)
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#15
MEGET VIKTIG! Damene spiller kvalifiseringskamp for opprykk til 1. divisjon mot Borgen på søndag kl 1530 i Finnmarkshallen. Dette er den første kampen, siste kamp går neste helg på Østlandet (Kløfta). Spennende!
 

syden

Velkjent medlem
#17
Vi på damelaget håper på minst like bra oppmøte fra Steinberget som på forrige kvalikkamp. Utrolig artig med støtte fra dåkker på tribuna :)
 
S

scarpia

Gjest
#22
Gratulere m flott gjennomført kamp, d va klasseforskjell på lagan. M rett fokus fikse dokker opprykke neste helg. Stå på, 90 min igjen så kan feiringa starte! Masse lykke t!
 
#24
Grattis til damelaget til Alta ( Finnmark)! Mange talenter på det laget,skal bli artig å følge dem neste år. Stå på !!
 
Topp