• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Damelaget

syden

Velkjent medlem
#2
Så er det endelig klart for årets første hjemmekamp for damelaget.
FK Donn fra Kristiansand skal slås, så møt opp i Finnmarkshallen på søndag 3. mai kl 14 og hei på jentan!!
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#4
Hvis du hadde vært der, så hadde du jo visst det :p

Uansett, det står på forsida, blei også akkurat sagt på radioen... Dessverre 1-4...
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#5
Tapte 1-4, etter å ha leda 1-0 ved pause. Resultatet var i overkant mye, da Donn fikk noen enkle mål på tampen da Alta satset alt fremover for utligning. På 1-1 hadde Alta en megasjanse til å ta tilbake ledelsen, men istedet for å dytte ballen i mål ble den klinket over.
 
#8
Jentene var litt uheldig i den kampen.Har dokker trent på langskudd,stort sett alt under tverrligger går i mål siden keeperne hos damer er små.Flere langskudd på lørdag takk!! Høye skulder som i første omgang bør være borte nu,bare å kjøre på fra start.
 
S

scarpia

Gjest
#9
Lørdag skal jeg stille opp å støtte damene i kampen om sine første poeng i 1. div. Håper flest mulig stille slik at dem vil føle å høre støtten fra tribunen!
 

Jan S

Erfarent medlem
#10
Ja kanskje man skal dra på sin første damekamp på leeenge.. Sist gang jeg så de var en gang i tromsø (mellom 2002-2004), i treningskamp mot et tromsø lag i skarp hallen ;)
 
#12
Nei å nei,det vil seg ikke for jentene heller som tapte for et svakt Larvik lag. 2-1 til gjestene er nesten ubegripelig da Alta eide kampen i 90 min.Men det nytter ikke med bra pasningspill når man ikke skaper mer framme.Å slå høye baller fram til Marianne er ikke måten å gjøre det på,må komme rundt på kantene eller løpeballer på Marianne.Visst Larvik var ett av favorittlagene da skjønner jeg lite !!
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#13
Hvis Larvik er en av de bedre lagene så bør Alta kunne begynne å plukke mange poeng etter hvert. Marginer gjør at ikke resultatet er motsatt, deres frispark snek seg like under tverligger, mens våres traff tverliggeren. Synd at det ikke har blitt poeng hittil men kun hederlige tap.

Men nå er denne kampen historie - det er bare å nullstille, og kjøre på neste kamp så kommer snart poengene. Neste kamp er vel borte mot den siste av seriefavorittene, som også i øyeblikket leder serien. Men hvis de er på nivå med de andre seriefavorittene, så skal det være fullt mulig å ta poeng også borte mot dem.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#15
Og så begynner poengene å komme - sterkt borte mot Linderud Grei som har vært det beste laget så langt i serien. (2-2)
 
#16
Endelig poeng,nå tror jeg selvtilliten er på topp hos jentene så det er bare å glede seg framover.Har på følelsen at det blir veldig bra dette.
 

syden

Velkjent medlem
#18
Det smakte godt med 3 poeng i dag :D Fin oppvarming til herrekampen, eller hva? Bra innsats av Steinberget i dag, håper det fortsetter like bra fremover =)
 
#22
Fortjent seier til jentene men ser ut for at lederne av laget har rota vekk poengene !!T Berg ikke oppført på dommerkortet er nesten ikke til å tro.Tviler på omkamp men regner med at bortelaget får poengene.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#23
Kan ikke tro at Manglerud Star vil få poengene pga av dette.

I fjor så fikk Stavanger IF 2 poeng trekk for å ha brukt en ulovlig spiller i TRE kamper. Og kan ikke se at motstanderlaget har fått tilkjent seieren i disse kampene. Må jo også tro at å bruke en ulovlig spiller er verre enn å ikke føre spilleren opp på dommerkortet?

I tillegg nevnte Repvik at han hadde vært med på dette tidligere som spiller i Salangen, og da hadde klubben fått en bot. I andre tilfeller har det blitt omkamp eller bot.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#25
Manglerud Star har full rett til å protestere, men det viser bare hvor dårlige tapere de er! Hvorfor skal ledelsen være fair - spillerne spilte jo heller ikke fair play. Da Alta spilte ut ballen pga skade, kasta de ikke til fordel for Alta etterpå, men gikk heller opp i angrep. Tror det i så fall blir en bot på 5000,- (Det er i alle fall det som er blitt straffa tidligere i samme tilfeller).
 
Topp