• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Damelaget

#1
Hva er skjedd med jentene,er ikke til å kjenne igjen fra fjoråret.Virker helt tannløst å grått...ser ikke bra ut dette.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#2
I fjor gikk svært mye på skinner. I år opplever de vel den vanskelige 2. sesongen, og nå har de fått all motgangen på en gang. Både skader og sykdom osv har satt dem litt ut. Endringen kan komme fortere enn man aner det. Nå skal de ut i en supertøff kamp borte mot Medkila. Veit ikke om Ann Solbritt er med, siden ho måtte av banen med skade etter gårsdagens kamp... Så skal de spille hjemme mot Orkla om to uker. Det blir en meget viktig kamp!!
 

Aronnes78

Erfarent medlem
#3
Om ikke Orkla slås så kan man nok trygt si at det brenner et temmelig blått lys ja.

Utrolig hva flyt og selvtillit har å si i fotball på dette nivået. Sist sesong kom etterhvert disse to faktorene utrolig godt fram, denne sesongen er nok troa på bunnivå.

Pussig egentlig, er vel utrolig lite forskjell på laget fra sist sesong?

Det sagt, å tape mot Medkila er ingen krise, hjemmetap mot Orkla derimot kan nok fort være den første spikeren i kista. En seier derimot kan forhåpentligvis tilføre litt sårt tiltrengt selvtillit.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#4
Ja, damene må ta med seg den positive 2. omgangen mot Medkila og gå for "angrep er beste forsvar" mot Orkla! Så får vi bare møte opp og se på at de reiser seg igjen.
 

Johansen

Asistifist
Medlem av ledelsen
#5
idag er det siste hjemmekampen før ferien for damelaget, og jeg trur det er viktig at de får "godfølelsen" inn i ferien med en seier, og det trenger de så sårt ...
 

gutt89

Erfarent medlem
#6
Nedturen fortsetter dessverre etter nok et tap, 0-1 ble det til Orkla.
Jentan må nu blø for drakta for å prøve å berge plassen.
Verdt å nevne at Orkla hadde en altaværing som sin keeper.
 

syden

Velkjent medlem
#7
Orkla hadde ikke en altaværing i mål i denne kampen. Orkla har riktignok Therese Mannsverk fra Tverrelvdalen som keeper, men hun var på benken som ubenyttet reserve i denne kampen.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#8
Itte no tull, 1-0!

Alta - Medkila 1-0 (1-0)
1-0 Marie Kristine Haugsnes (37)

Det var forresten første gang det ble null hull i år.
 
#9
Veldig bra første omgang av jentene,årsbeste vil æ påstå.Fortjent seier, jentene klarer seg visst dæm viser samme gutsen å de siste kampene.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#10
Orkla - Alta

Lagene har akkurat gått til pause, og desverre så scorte Orkla like før så Alta leder dermed bare 2-1. Skal se om vi ikke får oppdatert andre omgang her etterhvert med vår kontakt på stadion. Det spilles i følge denne på en fin kunstgressbane.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#13
Orkla har vært det beste laget så langt i andre omgang, men ser ikke også samtidig litt utrygge ut bakover, så det skal være muligheter å komme foran igjen.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#19
Kampen slutt. Orkla vant fullt fortjent 4-2. De var best fra slutten av første omgang og ut. Jevnt spill før det. Alta fikk en pangstart med mål etter ca 1:30.
 
#21
Håper ikke dette var slutten på satsinga på jentene.Sølte vekk hele vår/sommer sesongen med dårlig spill, noe som gjorde utslaget for sansynlig nedrykk.Har spilt godt etter ferien så full satsing for opprykk neste år !!
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#22
Damene tapte i dag 3-1 hjemme mot Fart etter ledelse 1-0 med pause. Dermed er nedrykket og sisteplass et faktum. Det hadde likevel ikke hjulpet om de hadde holdt ledelsen inn. Grand Bodø vant hele 4-0 borte mot Haugar. Sandviken slo Orkla 9-2 men det hjelper lite nå.
 
Topp