• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Damelaget

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#26
På Sola til pause har det for det meste vært spill mot ett mål. desverre så er det målet Alta sitt. Men Aurora har gjort en god figur i mål, og har bare sluppet inn en ball bak seg. Sola har hatt en drøss med cornere 8-10 stykker, og mesteparten av spillet har som nevnt vært på en banehalvdel.

Like før pause fikk vi vår første corner, og den scorte vi like så godt på ved Marie Kristine Haugsnes. Og dermed 1-1 til pause.

Andre omgang er i gang, og kampbildet ser litt bedre ut så langt i denne omgangen.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#27
Det er corner som er tingen. Alta har totalt hatt et par cornere og scorer sitt andre mål for dagen også etter hjørnespark. Denne gangen ved Lise-Lotte, og Alta leder 2-1.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#30
Et fantastisk mål i følge Roger Finjord som ikke var fornøyd at målet skulle gå ubeskrevet og ringte opp igjen.

Anita driv oppover, spiller ut på kant til Hagen. Bruker to touch, og legger perfekt inn til Haugsnes som legger igjen til Bjørnå, som setter den kaldt i hjørnet fra 12 meter.På direkten ble det no 4-1. Igjen et flott angrep. Marianne når ballen foran keeper, og legger tilbake til Bjørnå som lager 4-1. Nesten kopi/like bra som 3-1 maålet det. :)
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#32
Hehe, Roger syntes ikke min beskrivelse var god nok, nei :p Men det var noen flotte mål og en god opplevelse for både tilreisende og spillere. :)
 
Topp