• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Få reaksjoner på stadionplaner.

KO

Erfarent medlem
#1
Det har vært dødt om klubbens stadionplaner her på forumet. Er det noen som har tanker om dette? Bør lokale investorer ta initiativ for et stadion på city? Eller er det liv laga for et stadion på Aronnes? Jeg tror at folk sentralt i klubben gjerne tar imot innspill fra andre om dette.
 
M

Maradona

Gjest
#2
Æ trur det ideelle hadde vært et nytt stadion lokalisert til Sentrum, men det e vel altfor sterke krefta som arbeide for Aronnes...? Kostnada e jo et viktig moment, så med det for øyet e vel Aronnes det beste valget (eller minst dårlige).
 

Jan S

Erfarent medlem
#3
Det er jo selvfølgelig et spm. om penger.. Her må næringslivet, kommunen, dugnadsånden, fylket og alle mulige krefter inn får å bidra visst det skal la seg gjennomføre!
Leser at Alta blir da og opprette et Alta IF eiendom AS eller noe i den gata... Det trur æ e den eneste løsningen. Viktig å holde det avskilt fra resten av Alta IF.
Lokaliseringen synes æ bør være i sentrums området, ingen andre alternativ. Skal vi om ikke annet gjøre et forsøk på å få noe som kan i det minste ligne på et sentrum så bør en bruke det (og omegn) for alt det er verd. MÅ tenke langsiktig!
Aronnes er jo grett nokk slik det er nå, og det ville heller ikke bli overflødig med tanke på Alta turneringen, div alderbestemte kamper, b-kamper, arrangere treninger der osv osv.
 
S

Svein H

Gjest
#4
Gratis oppvarming

Banen må jo ha undervarme, til det egne fjernvarmeanlegget(Finnmark Miljøvarme AS) seg veldig bra. - grunnen til det er at rørene som er benyttet har et enormt varmetap, så hadde stadion blitt bygget mellom Finnmarkshallen å Finnmark Miljøvarme hadde man "bare" trengt en ekstra sløyfe under banen. Denne oppvarmingen hadde da vært gratis siden man egentlig bare utnytter varmetapet i rørene som allerede går der idag.
Varmetapet i rørene er så stort at det tiner snøen over rør-traseen, det er vel egentlig det som kalles en prosjektteringstabbe.......
Kan jo å legge rør til Aronnes, men vannet er vel kaldt før det når dit..:p
 

Jan S

Erfarent medlem
#5
Det er jo selvfølgelig en løsning Svein H, men det er vell noen som eier den plassen du nevnte?? Dessuten skal noe slikt realiseres så må vi alle jobbe i samme retning, Klubben, supporterne, sponsorene... ja alle.. Dette bør i såtilfelle være noe alle jobber samlet mot :)
 

Tony Adams

Erfarent medlem
#10
Io glemte å skrive at de er hovedsposor, og det betyr vel ett sted mellom 50 og 100 høvdinger, ikke verst av en liten japaner i Alta.
 

Jan S

Erfarent medlem
#11
Sv:

[sitat]Sånn er det når du ikke leser Finnmark største avis Jan. S. Det står i FD.

Men det er vel bare hyggelig ::))???[/quote]

Leser og leser.. Leser nu bl.a. FD på nett hver dag, men noe går jo mæi også hus forbi :p
 

Per

Superfinn
#12
Egentlig burde store deler av arrones blitt gjort til boligeområde. Skal Alta vækse så e beste alternativ at jord frigis. Bønder der nede kunne gjort sæi til millionæra som boligehaia.

Stadion burde ligge nært city, Aronnes e forøvrig ikke langt unna, dersom d ikke finnes bedre alternativ.
 
#13
Stadionplaner

Den nye stadion bør jo ligge på Aronnes. Bøndene bør benytte sine arealer til golfbane,tror det garantert kommer til å bli en hit!!!
Stadionsområdet må holde åpent med kafe fra slutten av april til oktober.
En 18 hulls golfbane kommer til å selge stort !!!
 
Topp