• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Finjord som trener

#1
Tor Oskar har siganelisert at han kommer til å trekke seg etter den her sesongen hvis han føle at han ikke har mer å gi, å man treng ikke være rakettforsker får å skjønne at han ikke har så mye mer å tilføye laget. Tap etter tap å spillerfeilan blir ikke luka ut. Positivt idag va da at han bytta Tore inn, gir vi "ypplingan" spilltid så e vi enda bedre forberedt til neste sesong da vi skal pløye gjennom 2 div.
Når vi nu skal hente inn ny trener bør det være en person som e stabil over tid, ikke en person som stikk av gårde med engang muligheten byr seg. Til den jobben burde Finjord være soleklar favoritt, etter å ha følgt laget over lengere tid vet han ka som bor i hver spiller . Jeg syns han skulle fådd muligheten allerede nu i å hoppe inn å hjelpe skippern å styre skuta. For det e væll ikke tvil om at vi både har lekkasje å e ute av kurs.. Det nøtte lite å være ærgjerrig å sta nu, nytt blod må til.!
 
G

Guest

Gjest
#2
Helt enig!!

Nok er nok.. Gi Tor-Oskar sparken nå! Dette er helt håpløst...

Mvh Jolly som er lei av tap!:(
 
G

Guest

Gjest
#3
Ja klubben burde begynne å tenke på neste sesong, presentere et opplegg, hvem som er trener, spillere, osv. langtids visjon.
 

BRI

Jordvender
#4
Enig der, la Finjord få sjansen..

Finjord e typen som tør å si ifra til spilleran og gir sæj blanke f... i at det sitt 148 læstadianera bak han på Aronnes.
 
G

Guest

Gjest
#5
Hva gjør Lillo?

Hva kommer Lillo til å foreta seg nå, kan da ikke rolig sitte å se på det her, se på Tromsø, 3 strake seiere etter at Skars tok over. Nå trengs det handling. Finjord e utrolig resurs sterk og kompetent, synd å ikke bruke han.
 
G

Guest

Gjest
#6
Lillo kunne bare tadd av seg hatten å gådd han å. Trur Alta ville ha tjent på å bli kvitt han.
 
G

Guest

Gjest
#7
Tor Oskar har gjort en bra jobb for Alta if syns nu æ, greit at han har hatt det tungt den her sesongen, nu har han jo forsåvidt gitt signaler om at Alta bør se seg om etter ny trener.
Da har han jo etter min mening skjønt at han ikke har stort mere å tilføye, når det er sagt er det nok mere enn Finjord som skal til for å hevde seg i 1.divisjon, spillerstallen må nok også forsterkes vist skulle vise seg at det blir en snarvisitt i 2.divisjon og direkte opprykk til 1.div igjen.
 

Tony Adams

Erfarent medlem
#8
Enig med deg Henning, Tor Oskar er en meget flink trener, men det er alltid lettvint å skylde på treneren når det går dårlig. Man må huske flere viktige momenter, 1 divisjon er jevn og tøff med mange erfarne lag både også med tippeligaerfaring. Glem heller ikke at flere av Altas spillere spilte 3 divisjonsfotball så sent som i fjor, tenk selv å bli kastet ut til ulvene. I 1 divisjon er det mange mannfolk med hår på brystet, så det blir ikke så enkelt å stille opp som en spurv i ett ulvehi. Når det er sagt har jo AIF også hatt uflaks, de har som alle vet tapt gjevne kamper som ballen har gått stang ut i stedet for stang inn. Guttene var også stinn av trening her før ferien, og det kan selvsagt gi litt utslag i kampbildet. Når det gjelder den økonomiske situasjon som AIF kan komme opp i, er nok mer bekymringsfull, det er knallhardt i dag å drive et slikt lag, så vær varsom her. Greit at mange roper på Finnjord nå, men jeg mener personlig at det er feil, Tor Oskar er flink, og han slutter jo uansett etter sesongen, så ikke ta livet av en så flott fyr som ham nå, det fortjener han ikke. Dessuten vet jeg helt ærlig ikke om Finnjord er rette mannen for dere uansett.
 
G

Guest

Gjest
#9
Full økonomisk kontroll

Tviler på at Alta IF har noen økonomisk krise akkurat. Det som skjer i klubben i dag er det samme som skjer i mange andre klubber i Norge i dag. Blant annet i Lillestøm og TIL. Kan jo vise til: http://www.nordlys.no/sporten/article732882.ece Så jeg er sikker på at grepene styret i Alta IF har gjort, fører til full økonomisk kontroll. Akkurat som i TIL og LSK.
 
G

Guest

Gjest
#10
KL

At TOT har gjort en god jobb er ikke tvil om, men det kan jo virke som han at han ikke greie å heve dem det siste hakket, å det e da man må bruke de resussarn som e tilgjengelig rundt han, bla som før kampeen mot Moss hadde dem henta inn Terje Skarsfjord... Etter at han var i Alta vant vi, etter at han tok over TIL vant dem, tilfeldig?
 
G

Guest

Gjest
#11
Må for det første bare si at Tor-o Thomassen er en veldi flink trener, den bæste som har trænt me hvertfall! Han har fått utrulig mye ut av et lag som før fjordåret va tippa midt på 2. divisjon, og det uten at spillergruppa har blitt forsterket i veldig stor grad utenfra!
At alta blir sist og rykker ned i år skyldes hovedsaklig at 1. divisjon er uhyre sterk hvor de fleste lag har spillere med tippeligaerfaring. På alta har det vel kun vært en 6-7 mann som har "holdt nivået". At Alta allikevel har greid å henge med spillemessig vil jeg si er en bragd av Thomassen!

Finjord er jo en dyktig teoretiker, i tillegg blir han nokk i Alta en god tid. Derimot har han ikke all verden erfaring med klubblag, men om han får sjangsen kan han jo gjøre det bra!
Hvem vet?

Alta rykker nokk ned i år, men beholder de spillere som Tor-Mattis, Ragnar,Martin O, Tollefsen, Nordby, Jørn Hansen og Torkild. Samtidig som 86
generasjon med Tore i spissen tar noen steg opp så blir det nokk direkte opp igjen neste år. Og DA vil nokk alta if være bedre rustet, og hevde seg bedre! :)
(slik som mandalskameratene har kommet tilbake i år)

-Marius Henriksen-
 
Topp