• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Flaggdag på søndag! =)

G

Guest

Gjest
#1
Ifølge Kurt er 2 (!!!!!) stk flagg på plass i Kaiskuru!:D 2 stk. flagg a' 4x5 meter stort!
Da blir det flaggdag på søndag... Det sir seg vel sjøl[cool]

Tifo.it er en jævla ok plass. Bestille ett enkelt flagg åsså får man 2! + en "ultra" jakke som det nok vil bli en liten konkurranse om:p?!

Men... Vi må ha flere flagg?! Ett til hver?;-)

Mvh Jolly som desverre går glipp av flaggdagen:(
 

Jan S

Erfarent medlem
#2
:)

Det e ikke værst gutta, no får dere markert dere skikkelig under kampan...
Håpe bare at det e mange som møter opp og støtter laget selv om det går trått..
 
G

Guest

Gjest
#3
Flaggdag!

Flaggdag blir det på søndag, men det blir nok flagget vel så mye i Norges sydligste by! Det er en heltent gjeng som kommer oppover for å kjempe om de 3 poengene. Det kommer også faktisk en gjeng supportere for å heie MK frem.

Lykke til, og måtte det beste laget vinne, (bare det er MK) :)
 
G

Guest

Gjest
#5
Jada, at det blir nedrykk har nok de fleste innsett for lenge siden.

Synd at ikke Hfk får se flaggene til neste år.... Alta i 2'ndre og Hfk lagt ned/eller i 3'dje:D

Neste år blir en eneste stor triumfferd for Alta If.

Jolly
 

Tony Adams

Erfarent medlem
#6
:D Serien er no ikke ennå over Jolly, mens vi ennu har en teoretisk mulighet, så er dere allerede i 2 div. og kommer samtidig til å miste massevis av spillere neste sesong. Men dere kan jo berge dere på at dere får noen gode gratisspillere fra naboklubben Bul, de kan dere jo tjene gode penger på ved å leie dem tilbake :) Og når det gjelder de berømte flaggene, så har jo dere tre forkjellige å velge mellom. [cool] N - S - K
 
G

Guest

Gjest
#7
Miste masse spillere??? Du tenker velø på Hfk?:D Alle bortsett fra 2 i Alta har uttalt at de skal være med å spille Alta If opp igjen...

Hvis du ikke har fått det med deg så har Alta erkjent at de gjorde feil i Thomas Andersen saken.. Pengene er tilbakebetalt.

Nesten, ja bare nesten, så håper jeg at Hfk berger plassen. Hadde vært arti' å tatt turen utover til havgapet for å knuse dere:p

Jolly
 
G

Guest

Gjest
#8
Alta IF tilbake i 1.divisjon 2005?

Laget har lært veldig mye av gjensynet med 1.divisjon, dette skal videretuvikles i neste års 2.divisjon avd4. Samtidig vet vi at kanskje bare to spillere slutter fra årets 1.divisjonslag - ett lag som spilte jevnt med de fleste motstanderne i divisjonen - vi vet også at det allerede nå jobbes mot nye spillere og ny trener. Jeg tror Alta IF med sin bakgrunn i 1.divisjon blir suveren i neste års 2.divisjon.
 

Tony Adams

Erfarent medlem
#9
Det blir alt for mye antakelser, hvis og kanskje. Det er helt naturlig at noen av de gode talentene som har kommet til Alta if ønsker å satse, og da er det ganske så sikkert at de kommer til å gå til lag som TUIL og TIL, ikke være på ett lag som man ikke vet om de blir værende i 2 divisjon i flere år, hvilken trener de får, eller må drasse rundt på en lavvo på bortekampene slik at alle søringene tror det bare er fjellfinner her oppe i gokk. Når kontraktene skal reforhandles og den økonomiske biten skal på plass, så faller det som et korthus kjære Altaværinger (ennå det ikke er så mange av dere som egentlig er fra Alta ). Kos dere heller med Farmen på TV2, det passer liksom litt bedre for dere.


:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 

Jan S

Erfarent medlem
#10
Sv:

[sitat]Det blir alt for mye antakelser, hvis og kanskje. Det er helt naturlig at noen av de gode talentene som har kommet til Alta if ønsker å satse, og da er det ganske så sikkert at de kommer til å gå til lag som TUIL og TIL, ikke være på ett lag som man ikke vet om de blir værende i 2 divisjon i flere år, hvilken trener de får, eller må drasse rundt på en lavvo på bortekampene slik at alle søringene tror det bare er fjellfinner her oppe i gokk. Når kontraktene skal reforhandles og den økonomiske biten skal på plass, så faller det som et korthus kjære Altaværinger (ennå det ikke er så mange av dere som egentlig er fra Alta ). Kos dere heller med Farmen på TV2, det passer liksom litt bedre for dere.


:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[/quote]
Ja og æ e spent på kor evt. HFK e da???
Du synker i mine øyne etter disse siste innleggene dine kjære Goggen...
 
G

Guest

Gjest
#11
Typisk Goggen. Når han taper en diskusjon tyr han straks til usakligheter.

Barnslig er vel kanskje en passende ord?

Jolly
 

Tony Adams

Erfarent medlem
#12
Æ tape, he he, det e jo tydelig at du er på deffensiven som vanlig. Æ tape aldri sånn at du vet det, førr æ e bæst.

[cool][cool][cool]
 
Topp