• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Foran Kongsvinger kampen

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#1
[img2=right]http://www.steinberget.no/images/kongsvinger.gif[/img2]Alta møter Kongsvinger Søndag 19/6 Kl 20.15

Kongsvinger blir et nytt bekjentskap for Altalaget. Sist gang vi var oppe i første var året før Kongsvinger igjen returnerte til dette nivået. Kongsvinger har mange år i eliten, men fikk en liten knekk når pengegaloppen overtok i Norsk Fotball.

Kongsvinger overrasket positivt i fjor og spilte seg helt frem til kvalifisering til Tippeligaen, hvor Bodø/Glimt ble for sterke. I år har de slitt mere, og har faktisk tilgode å ta poeng på bortebane. Det rapporteres imidlertid om godt spill, og sist hadde de Stabæk i kne på hjemmebane, men Daniel Nannskog sørget for at Stabæk stjal med seg et poeng tilbake til Nadderud, og to tapte poeng for KIL.

NIFS vurderer denne kampen til å bli en jevn batalje, med Alta som knepen favoritt med 39% vinnersjanse.

Fra Kongsvinger så meldes det om skadeproblemer. Patrick Holtet, Peter Lindau, Thanh Tran og Harald Stormoen er alle uaktuelle på grunn av skader. I tillegg må Lars Erik Fremming være hjemme etter at han fikk sitt tredje gule kort mot Stabæk. Kongsvinger kommer dermed opp med bare 15 spillere til Alta.

KILs supportere er optimistisk og spår 3-1 seier til sine helter. Vi derimot må vel kunne håpe på at spillet som ble vist mot Tromsø kan fortsette, og at vi drar i land en seier. Enkelt blir det ikke, så møt opp å støtt Alta frem til en 2-1 seier.

For gamblerne blant oss kan det jo være interessant å sette noen kroner på Alta seier. Mens de fleste bookmakerne ligger rundt 2.30-2.40 for Alta seier så tilbyr Ladbrokes og Centrebet gode 2.75.

Statistikk/Tabell
 
Topp