• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Forslag til hva som kan bli bedre...

Lille My

Langt vekk supporter
#1
Forslag til hva som kan bli bedre..

..i og rundt laget, slik at de står bedre rustet fårran sesongen 2005 i 1. div. Vi vil jo at guttan skal klare sæ me GOD margin..!

Har ett forslag; litt mer beveglighets trening i forsesongen.
God beveglighet e skadeforebygganes! Vi vil jo ha minst mulig skader i sesongen, det beste e jo om alle mann e fritt for fight.

Andre forslag??
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#2
Bevegelighetstrening er en bra ting! Det er viktigere enn man tror, slik unngår man strekker og småskader. Fallteknikk går vel også inn under et slikt tema...?

Det som jeg syntes var et lite problem forrige gang gutta spilte 1. divisjon, var at de mista fort konsentrasjonen - og særlig motivasjonen, da de fikk motgang. Med ny trener og dermed noe nytt treningsopplegg, er det kanskje et mindre problem nå. Men gutta (kanskje særlig de unge, som ikke var med sist gang...) må være forberedt på tøffere dueller, hardere kamper og at det koster dem mer (både fysisk og psykisk) enn det gjorde nå i årets sesong...
 

Heinz

Velkjent medlem
#3
Bedre i duellene forran begge mål. Mer gjennmbruddshissighet.
I 1. div i for 2 år siden greide alta sjelden å omsette ballinnhav til skåringer.
 

Jan S

Erfarent medlem
#4
Strengt tatt så bør det meste forbedres et hakk eller to.. Selvfølgelig så er det noen ting som sitter bedre enn andre ting, men skal Alta berge plassen (som bør være deres visjon) som må alt bli litt bedre. Kan føye mæi i rekken å nevne ting som:
Vinne dueller (bli tøffere, sterkere og smartere)
Avslutninger (bli bedre på å sette og utnytte sjansene)
Gjennombrudd (bli mer hissig på gjennombrudd, mer taktisk og lese spillet bedre, forutse hva motstanderen kommer til å gjøre)
Publikum (støtte opp laget sitt i tykt og tynt, hver kamp er viktig selv om motstanderen heter Stabæk, Sogndal, Follo eller Tønsberg)
Næringslivet (bør støtte mer opp enn det de har gjort, dette er laget som representerer Finnmark og ikke bare Alta i all norsk serie på det NEST høyeste nivå :D)
 
Topp