• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Forsvaret??

Lille My

Langt vekk supporter
#1
Hvor er midtstopperne?
I stallen finnes det EN ren midstopper, er ikke det for lite for en klubb med ambisjoner om opprykk. Og Reginiusen er bare 18, ikke no ont om han, han er et talent klubben burde ta vare paa. Men burde ikke klubben gjoere det med aa gi Reginiusen en rutinert makker?? Vet det er flere som kan brukes paa midstopper plass, men det ser ikke ut som det er medisinen akkurat naa.

Forslag???
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#2
Tja, hva med å få Mads Tollefsen tilbake? Han var jo en liten (eller rettere sagt STOR) klippe i Altas forsvar. Han har jo ikke spilt noen kamper for TUIL...
 

BRI

Jordvender
#3
Han spille væl ikke for TUIL i det hele tatt? Har ikke han flytta hjem til Harstad og jobbe i faren sitt firma?
 

Lille My

Langt vekk supporter
#4
Vel..
La oss få Tollefsen til Alta da?!! Tollefsen er en go midstopper, han burde spille, og gjerne for Alta..
 

ArneR

Velkjent medlem
#8
hehe...e ikke så negativ, men det blir nok dessverre for høyt nivå får han Henriksen. Han må ikke slippe opp på ett høyere nivå enn 5. div. Alta kan jo ende opp med å pådra seg mange røde kort hvis han slipp til! :)
 

Heinz

Velkjent medlem
#10
Sv:

[sitat]hehe...e ikke så negativ, men det blir nok dessverre for høyt nivå får han Henriksen. Han må ikke slippe opp på ett høyere nivå enn 5. div. Alta kan jo ende opp med å pådra seg mange røde kort hvis han slipp til! :)[/quote]

Må ikke du være usakelig her, katti har æ noen gang fått rødt kort? å æ herja jo tross alt i enkelte 4. divisjonskampa ;)

Arne Reginiussen i presume?

Tollefsen har jo nå vært uti verden, å kanskje oppdaget at den ikke var så rosenrød som han trudde, så kanskje han vil komme "hjem" til alta nå, håpe det :)
 

Lille My

Langt vekk supporter
#11
Vel.. Få Tollefsen tilbake, Martin O e go i midforsvaret, men det e back han e best på. Vi treng rett og slett Martin på back, han e me framover åsså. Så, æ e klar for Tollefsen i midten!!!
 
Topp