• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Går det med dere neste år da???

G

Guest

Gjest
#1
Vi rykka ned sammen med dere og hos oss satses det ikke på opprykk,budsjettet blir på fattige 3 millioner kroner..Holder på å finne ut om det er bare oss som ikke satser...Håper at noen har noen opplysninger om dette..Lykke til i sesong oppkjøringa..Hilsen ørn gutt...
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#2
Mange spår direkte opprykk igjen, og med ny trener samt ny ledelse i Alta IF og svært få spillere som forsvinner så skal laget som vil vinne 2. divisjon avdeling 4 neste år være veldig godt for å slå oss!
 
G

Guest

Gjest
#3
men hva med økonomien? aldri om det vil oppnås lisens allerede neste år. Hva da om en vinner avdelingen og ikke rykker opp? 4 div neste.Ikke for å være pessimist, men dette er et alvorlig problem.Hjelper lite at banklån har erstattet gjelda til næringslivet, den store underbalansen vil nesten være umulig å rette opp på ett år om det ikke dukker opp en snill onkel.
 
G

Guest

Gjest
#4
Hvordan blir budsjettet deres da????senker dere den økonomiske satsinga???
 
G

Guest

Gjest
#6
Det er klart at budsjettet skvises i forhold til fjoråret, og man skal ikke kimse av den dårlige økonomien til klubben. Likevel er laget nesten helt intakt, og kommer til å kjempe langt oppe på tabellen til neste år.
 
Topp