• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Gratulerer Alta IF og Steinberget!

W

W.Simonsen

Gjest
#1
Æ vil på vegne av Malmberget Supporterklubb gratulere Alta med opprykk til Adeccoligaen! Det e flott at et nordnorsk lag klare å holde et så bra nivå!
Det va selvfølgelig kjipt for oss som reiste 55 mil til Alta at Mjølner med det her resultatet går ned i 3. divisjon, men vi vil likevel glede oss over suksessen til Alta!

Flott at dåkker har en egen supporterklubb som støtte laget dåkkers! Det skal dåkker ha kred for! Men må innrømme at æ e skuffa over at det ikke kom flere å støtta Alta i en så viktig kamp.
Heldigvis for Alta IF har dem en flott supporterklubb som gjør jobben resten av Alta også burde gjort!

Ønske dåkker alt godt i 1. divisjon! Håpe dåkker beholde plassen, og at vi snart møtes igjen.

Lykke til!

Mvh Wiktor Simonsen
-Leder i Malmberget Supporterklubb-
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#2
Det er mange i Steinberget som gjør en fantastisk innsats. Vi håper alle på overlevelse, og nå når serieinndelinga antakelig blir annerledes fra 2009-sesongen kan det bety lettere overlevelse neste år.
 
#3
Takk for gratulasjonen og lykke til i 3. divisjon det året dere skal være der :)
Var morsomt at dere tok den lange turen opp til Alta for å se årets siste seriekamp, men vi savnet dere på byen på kvelden :D

Lykke til Mjølner!
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#4
Tusen takk!! Imponert over at dere kom bort og gratulerte oss, til tross for nedrykket... Reise den lange turen i minibuss - kjempeartig at dere var til stede og lagde litt liv! :) Lykke til med opprykk til neste år. Vi skal gjøre vårt for at Alta skal holde seg hjemme i Adecco'n... ;)
 
Topp