• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Harstad sviktet Alta...

B

Brattfjord

Gjest
#1
skriver Steffensen i altaposten,men d e jo for fan ikke Harstad sin feil at Alta ikke har greid å ta nok poeng til å rykke opp. :confused:
 
L

Lynet

Gjest
#2
Tja det e jo flere måta å se det på - hvis dem hadde slått Raufoss hadde vi vært i 1. div nu. Avisan vil gjerne ha en vinkling på det vettu
 

KO

Erfarent medlem
#3
Steffensen kan ikke ordlegge seg. Det er ikke Harstad, eller noen andre, sin feil at Alta ikke rykker opp. Vi trenger ikke heller å skylde på noen, guttan har gjort en god sesong.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#5
Kanskje litt dumt å bruke det som overskrift, samtidig som det er jo en tabloid vinkling... ;) Det som er, er vel at det har blitt gjort så mye ut av det i det siste om at Harstad godt kunne klare å slå Raufoss - og mange altaværinger har vel hatt et håp om det. Og Hammerfest gjorde jo "jobben sin" og spilte uavgjort mot Sundet... Så det var jo to av tre kamper som gikk Altas vei i siste serierunde... blir litt sånn naturlig tabloid avisoppslag å vektlegge det som ikke gikk Altas vei... Hvis Harstad hadde vinni, ville det jo blitt gjort et nummer ut av at Harstad hjalp Alta...?? Sjøl om Alta har, tross alt, gjort en god sesong og vinni maaange kamper - uten hjelp... :) (Men ja, Alta tapte sjøl opprykket - ved å ha ett tap for mye i løpet av sesongen...)
 
#9
Harstad sviket Alta

KO skrev:
Med en sånn overskrift som Altaposten presterer å levere gir det inntrykk av at vi skylder på Harstad for at vi ikke rykket opp.

http://www.raufossfotball.no/forum/index.php?t=msg&th=470&start=0&S=b21af13c6e91ec7fbcef7b2e19b8dd9b
Synes Altaposten burde gi Karl Eirik Steffensen beskjed om og unnskylde seg for Harstad med disse utallelsene, TO) kan ikke skylde på andre lag vis en ikke rykker opp,en har bare seg selv takke for hvordan det endte til slutt.Takk for kampen dere ga Raufoss om opprykk til adeccoligan lykke til neste sesong Alta :klapp:
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#13
Tror nok ikke Steffensen legger skylden på Harstad for at Alta ikke rykket opp. Han er nok fullstendig klar over at over sesongen så må laget plukke flere poeng en de andre helt på egen hand for å fortjene opprykk. Det er nok som snork sier bare et forsøk på en litt tabloid overskrift. Men sviktet hadde gjort seg i anførselstegn, så hadde overskrifta fått mer riktig form.

Harstad "sviktet" Alta
 

Jolly

Erfarent medlem
#14
Alta sviktet seg selv. HFK - Alta 3-1 kommer til å gjøre vondt lenge :(

Neste sesong går vi opp, det var jo tross alt ikke i år vi skulle rykke opp :)

Mvh

jolly
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#15
Ja, Håvard Th: Enig med deg... Regner dessuten med at det er en foreløpig overskrift, siden det er Arne Reg som kommer til å lage reportasjene - det var han som var til stede...

Uansett: Neste år er det opprykk! :)
 

Aronnes78

Erfarent medlem
#18
Joha skrev:
Synes Altaposten burde gi Karl Eirik Steffensen beskjed om og unnskylde seg for Harstad med disse utallelsene, TO) kan ikke skylde på andre lag vis en ikke rykker opp,en har bare seg selv takke for hvordan det endte til slutt.Takk for kampen dere ga Raufoss om opprykk til adeccoligan lykke til neste sesong Alta :klapp:
Jeez da, ta deg sammen :D
Tror ikke Harstadguttene tar dette like tungt som enkelte her. Overskrifta medfører jo tross alt riktighet sålenge man isolerer det hele til å gjelde siste serieomgang, om du er enig eller ikke er mindre viktig. Altaposten og i særdeleshet sporten er tabloid. Lik det eller ikke, men sånn er det.
 

duracellkanin

Erfarent medlem
#19
Beste uttalelsen hørte æ på radio Alta når kampen i Harstad var over......*Harstad e et tegneserielag, siden dem ikke yter mer på hjemmebane og siste kampen for sesongen* Måtte bare flire æ da :)
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#20
Detta var jo heller ikke noe som blei benytta i papirutgava til Altaposten. Harstad blir da nevnt i forbindelse med at de ikke makta å gi samme hjelp i år, som i 2002.

For dem som ikke har papiravisa:

I kommentaren takkes det videre for en god sesong (særlig på hjemmebane!) og det sies at det ikke er noen grunn til å deppe. "Ett år til i 2. divisjon vil modne og utvikle flere av spillerne som ennå ikke er klare til å ta steget opp en divisjon. Forhåpentligvis blir 2007-sesongen like spennende, men bare med et litt annet utfall av gullkampen. For i 2008 skal klubben være tilbake i det gode selskap."

Det framheves også viktigheten av å beholde spillere som Øyvind Pedersen, Jan Egil Brekke og Vidar Nogva.

Steffensen nevner også at Altapostens grimme sportsjournalister kan ha vært litt for strenge enkelte ganger... ;)
 
Topp