• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Kamp for Alta i dag Torsdag.

Johan

Erfarent medlem
#1
Var tilstede under "kampen" i dag, noe overaskende og ikke annonsert var kampen men jeg kom tilfeldigvis forbi i det dommeren blåste i fløyta.
Alta Guttan startet i et høyt tempo og var raskt frampå foran mål men ble effektivt blokkert i avslutningsøyeblikkene. det ble etterhvert mye kriging på midtbanen og motstanderne var som "lemen" rundt beina på Alta guttan, Brekke ble presset hardt på kanten og hadde noen skumle løp med ball tilbake på egen banehalvdel, ja helt tilbake til keeper Nogva, noe som resulterte i et stormløp fra motstanderne slik at Nogva tilslutt ikke klarte å holde seg på beina lenger og baklengsmålet var et faktum.
Men Alta scorte på et fint løp like etter, innleget kom fra Østgård ettersom jeg klarte å se, og Nordnes (keeper) satte ballen i mål.
I andre omgang scorte begge lag på hver sine kontringer hurtig og stillingen var da 2-2 tidlig i 2. omgang.
Etter dette jevnet kampen seg ut begge lag så ut til å være fornøyd med uavgjort men helt på slutten scorte motstanderne etter mye klabb og mest babb foran Nogva, som motvillig måtte hente ut ballen av eget nett for 3. gang. Etter dette virket Altaspillerne tunge i beina, ingen tok lengere initiativ framover på banen, brekke gikk å surra i forsvar som om det var mesterskap i venting på gang.
Så var kampen over, det endte 2-3 til Fotball-skole barna over Alta-if :)

Dette var en showkamp for alle som deltok i årets fotballskole i regi av Alta-IF, der var ca 80 unger utpå banen samtidig mot noen av Alta IF's spillere, som fungerte som "trenere" under fotballskolen.TO)
 
Topp