• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Kampen mot Hødd i morra 25/2

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#51
Protesterte ikke på det - det er logisk det, så en liten formuleringsfeil fra sameboe, men hvordan vet du at du ikke klarer å utkonkurerre Occean? ;)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#52
http://www.fxt.no/tippeligaen/lillestrom/article977025.ece

LSK: - Vi var blåøyde


Lillestrøm har frigitt stortalentet Diomande Alassane. Nå vil klubben forsøke å endre reglementet.

Av Marius Vik

Den 18 år gamle spissen Diomande Alassane er ikke lenger LSK-spiller. NFF valgte i mars at ivorianeren, med aldersbestemte landskamper for Elfenbenskysten, ikke skulle innstilles til å få arbeids- og oppholdstillatelse. Nå har romerikingene gitt opp og frigitt stortalentet, men med en kraftig bismak.

- Vi var blåøyde, innrømmer daglig leder, Frank Grønlund, og sier at klubben trodde på en holdningsendring i slike saker.

- Nå skal vi forsøke å påvirke NFF og UDI, slik at de forstår at det er forskjell på å hente inn en ferdig utdannet rørlegger, og en spiller med stort utviklingspotensial.

For:

- Allerede nå er Diomande så god at han kunne gått inn på mange Tippeliga-lag, og han går utenpå både de i Fredrikstad og Brann, hevder LSK-legenden.

- Problemet var at han ikke ville gå rett inn på vårt lag, han ville ikke danket ut Occean, påpeker Grønlund.

Reagerer på diskrimineringen
Dermed var det LSKs ærlighet om akkurat den problemstillingen som gjorde at ivorianeren aldri fikk permanent oppholdstillatelse i Norge.

- Angrer du på at du ikke løy?

- Nei. Det ville uansett straffet seg, neste år hadde han blitt sendt hjem, hadde han ikke spilt nok kamper.

- Men jeg håper at NFF vil endre holdning. Nå er det i realiteten seks kontinent som blir diskriminert. Vi kan hente inn en 18-åring fra EØS-området som vi ikke har sett en gang, som kan være helt ubrukelig, uten at noen stiller noe spørsmål. Men henter vi inn et kjempetalent fra en annen verdensdel enn Europa, så risikerer vi at dette skjer.

- Standarden blir dårligere
Grønlund mener at norsk fotball risikerer å tape en hel masse på denne praksisen.

- Standarden blir dårligere, slik det praktiseres nå. Husk at Robert Koren var den beste midtbanespilleren i Norge i fjor. Nå er han en middels midtbanespiller i den nest høyeste divisjonen i England, minner den gamle LSK-stopperen om.

- Hadde vi hatt muligheten til å hente inn Diomande og den type spillere når de er 17-18 år, kunne vi fått inn spillere som kan bli store, og ikke bare medioker slik mange av de spillerne som hentes nå er.

Bistår med midler
Nå krysser LSK fingrene for at Diomande Alassane får en ny klubb så fort som mulig.

- Diomande kan være som Edu eller Mikel, som også ble hentet som 18-åringer. Vi bistår med midler, slik at han kan finne en ny klubb så fort som mulig, forteller Grønlund.

- Det positive er at vi har lært ham engelsk og latt han bo syv-åtte måneder i Norge. Dermed er han kapabel til å kunne bo for seg selv nå.

Diomande Alassane scoret sitt første mål for Lillestrøm i en treningskamp mot Vålerenga i oktober 2006. Ifølge Frank Grønlund scoret han også to mål i hver eneste rekruttkamp han spilte for LSK.​
 
#54
Fra et forum somewhere

For dårlig for svensk 1.div lag 11.12.07 - 02:33
Diomande Alassane fikk ikke kontrakt med det svenske laget Landskrona BoIS, som holder til i den nest øverste divisjonen i Sverige. Klubben sa at dette var en god spiller, men ikke den typen spiller klubben så etter. Om han virkelig hadde vært god så tror jeg nå en klubb som Landskrona hadde tatt ham med i troppen, og kanskje i verstefall tjent seg en god slump penger på ham. Men siden klubber skal være så hyggelige som mulig og ikke si noe negativt om spilleren - så fant jeg en Landskrona-supporter som skrev sin mening om spilleren etter å ha sett ham både på treninger, treningskamper og 2 u21-landskamper. Han starter med å si at han ikke tror Diomande Alassane er en spiller for klubben, rett og slett fordi han er for dårlig. Han hadde store forventninger til ham, men ble meget skuffet av det han fikk se. Han beskriver ham også som en som forsøker å filme seg til straffe, faktisk i hver kamp han så ham i. Videre så beskrives han som teknisk bra, men som forsøker å dribble av 3-4 stykker og tilslutt mister ballen. Han har normal fart og er svak i taklinger. Han beskrives som en spiller med mye bevegelse, men i de kampene han så ham spille så forsto heller ikke medspillerene hvor han skulle..
Kort sagt så høres det litt skummelt ut om en spiller som ikke fikk kontrakt med en svensk 1. divisjons klubb skal ha noen sjanse i Viking...
Hent Kevin Amuneke!
well peace out ;)

Av: Trond Kaasen
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#55
http://fotball.bt.no/eliteserien/article100922.ece

Alassane fikk ikke kontrakt
Uwe Rösler og sportsdirektør Egil Østenstad vil ikke tilby Diomande Alassane kontrakt med Viking. ( Foto: Digitalsport )

STAVANGER: Den ivorianske prøvespilleren Diomande Alassane får ikke tilbud om kontrakt.


Av: Magnus Isaksen Line

Det bekrefter Viking-trener Uwe Rösler overfor Aftenbladet.no.

- Akkurat nå vil vi ikke signere ham. Vi vil følge ham og se hvordan han utvikler seg, men han vil ikke være en del av vårt lag nå, forklarer Rösler på telefon fra København.

Kan returnere

Tyskeren håper den ivorianske angriperen får kontrakt med en annen klubb i Norge.

- Det gjør det lettere å følge ham opp, mener Rösler, som åpner for at 19-åringen kan returnere til Viking på et senere tidspunkt.
Skuffet

Alassane var skuffet over å ikke få noe tilbud fra Viking ifølge Rösler.

- Han ville gjerne spille i eliteserien for Viking, men det er slik fotballverdenen er. Noen ganger er det tøft. Jeg tror imidlertid på kvalitetene hans og at han får sjansen i en annen klubb der han får spille, avslutter Rösler.​
 

sameboe92

ambasadør i Modum
#56
Allasane er ihvertfall en spennende spiller, og jeg håper inderlig at han blir god etterhvert, selv om han høres litt "skitten" ut med filming og slikt
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#57
http://nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.4915448

Berre 2-2 for Hødd

Hødd spelte 2-2 på kunstgrasbana på Høddvoll mot divisjonskollega Alta frå Finnmark søndag, med kampstart alt klokka 11:45.
Av
Arne Flatin


Hødd hadde klart flest sjansar og brente mellom anna eit straffespark. Likevel var det mykje positivt i det offensive spelet for Hødd-trenar Sture Fladmark.

Defensivt gjekk det ikkje like knirkefritt, og utlikninga til 2-2 10 minutt før slutt var ein generaltabbe av prøvespelar Kyle Veris. Han skulle slå ballen enkelt tilbake til keeper Vebjørn Skeide, men pasninga var alt for svak og vart snappa opp av ein Alta-spelar som scora.

Brente sjansar

Hødd leia både 1-0 og 2-1, medan det stod 1-1 til pause. Hødd burde ha scora då Rogvi Jacobsen vart dregen ned i feltet og fekk straffespark. Den færøyiske landslagsspissen tok straffesparket sjøl, men det var for svakt plassert og keeper redda. Returen burde Jacobsen ha sett enkelt i mål, men også denne redda Alta-målvakta. Same mann gjorde det godt igjen då han gav Hødd 1-0 på eit fint angrep. Likevel greidde finnmarkslaget å utlikne før pause.

Etter spel og sjansar burde Hød ha leia 3-1 etter første omgang. I 2.omgang var det også Hødd som skapte mest. Rogvi Jacobsen vann dei aller fleste duellane og saman med Eirik Hoseth på topp var duoen ein stadig trussel mot Alta-forsvaret.

Oddbjørn Lie spelte på backplass, men var ofte med offensivt og den kula han sende i veg som gav Hødd 2-1-leiinga var det verkeleg sus over. Han hadde eit liknande skot like etter, men då stod Rogvi Jacobsen i vegen. Så ti minutt før slutt utlikna Alta på generaltabba av Kyle Veris. Hødd-leiinga skal ta ei rask avgjerd på om dei vil innstille amerikanaren for kontrakt, så spørst det kor mykje vekt dei legg på fadesen som gav 2-2. Elles i kampen greidde Veris seg bra, og Hødd jaktar på ein midtstoppar.

Søndag mangla spelarar som Joachim Magnussen, Vemund Brekke Skard og Fredrik Klock. Alle tre vil nok kunne gå rett inn på laget til seriestart dersom dei er friske og raske.

På Hødd var Jacobsen og Hoseth gode på topp. Oddbjørn Lie greidde seg bra, medan kaptein Erik Sandal og Kjetil Paulsen på midtbana også jobba godt.

Hødd stilte med dette laget: Vebjørn Skeide- Mads-Andre Værnes- Finn Erik Stavseng- Kyle Veris- Oddbjørn Lie- Helge Edinsen -Kjetil Paulsen- Erik Sandal- Anders Vaagen- Rogvi Jacobsen – Eirik Hoseth.

Innbyttarar :Vegard Heltne og Andreas Kurseth.
 
K

Kaffi

Gjest
#58
Såg ikkje mykje om kjempesjansane til Alta fra dei andre sunnmøringane:confused:, Alta dominerte tidvis i 1.omgang, og var ein del betre ein hødd i 2.omgangTO), berre synd Aziz til tider bodde i offsideTN).
 
W

wonder

Gjest
#60
du tar nok feil av aziz og Diomande Alassane. Aziz spilte nok en mer defansiv rolle i laget mens Dio er angriper og "bodde i offside".
 
Topp