• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Kamptråd: Alta - Bryne

Bjerrang

Erfarent medlem
#14
Klippet fra jbl.no

(Slutt) Kampen rundes av med samba fra Altas afrikanere Emmanuel David og Aziz Idris da de rett og slett herjer med en Brynespiller. Dette var en velfortjent seier til Alta IF, og Bryne hadde nesten ikke noe å stille opp med til tider mot det sterke Alta forsvaret. I dag skulle man absolutt ikke trodd at Alta er en av nedrykkskandidatene.

Nydelig
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#15
Kongsvingersupporter skrev:
Alta er per i dag klasser bedre enn KIL.
Alta er faktisk friske og gode for tiden.
Slik de spiller nå så fortjener de plassen.
Noen her inne trøstet tidligere med at "Alta ville ikke plukke noe sælrig med poeng".
Men på de 3-4 siste kampene har de vist mer enn KIL i hele år.
Men dog masse kamper igjen.
Artig at selv KIL-supporterne har mer tro på Alta enn sitt eget lag :)
 

Johan

Erfarent medlem
#16
Meget bra kamp av Alta i dag ja, Men hva er det med dommerne for tiden? er det virkelig så dårlig stilt med dommere i norges land eller er det slik at bunnlagene får "søppel" som dommere gang etter gang? Skjønner at dommere kan gjøre enkelte feil men en plass går jo grensen. 4 gule til Alta i dag, ingen til Bryne. For de som så kampen skjønner vel hva jeg mener.. :(
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#17
Kjempekamp av Alta i dag og fortsetter trenden med godt spill. I dag ble det heldigvis poeng ut av det også - fullt fortjent. Hadde vi bare fått med de poengene vi hadde fortjent mot Start og Haugesund så hadde det sett virkelig bra ut nå.

Men bra ser det ut likevel - har full tro på at dette laget berger plassen, kan kanskje også klatre på tabellen hvis dette spillet fortsetter. Godt spill av hele laget, og imponerende debut av Ante Zurak, han gjorde vel nesten ingen feil i forsvar?

Dommeren var sveiseblind - det gule kortet til Aziz var vel ikke frispark en gang? Heller ikke radioreporteren til Bryne forstod noe av det kortet. Han mente derimot at kortet til Martin Norbye var oransje. :) Det var vel det femte gule kortet til Martin i hans 173 kampers (serie) lange Alta karriere. Bare synd at 3 av de har kommet i år så da må han stå over neste kamp. Det må også Magnus Anderson som fikk sitt tredje gule kort i dag - ganske billig det også. Og når Aziz også må stå over så mangler vi 3 mot Sandnes Ulf - men vi får jo tilbake Mads og Thomas. Kanskje mulig å bruke Thomas Andersen lenger frem på banen nå som vi har fått Ante spilte så bra som stopper. Mener bestemt at Thomas også har spilt på midtbanen tidligere også (borte mot Follo 2005?). Ellers så kan det jo tenkes at Christian får sin første kamp fra start, og kanskje Emmanuel også er klar til kamp igjen. Han fikk jo vist litt gamle takter i dag på slutten av kampen.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#18
Ante må nok fortsette sammen med Jay som midtstoppere, virker som om de har finni tonen - og at de kan fortsette med det gode samarbeidet. Thomas kan godt styrke midtbanen! Utrolig bra kamp av gutta i dag. Fantastisk å være til stede på en slik kamp og kunne heie dem fram. Vi e Steinberget fra Alta, vi e vant til tunge løft. Alta IF flyt i vårres blod - og vi skal ut og gjøre dæm gooooood!! :D (Dommeren er som vanlig et kapittel for seg!!! Tragisk...)
 

Crocuta

Erfarent medlem
#19
Endelig fikk man uttelling.. guttan har spilt som konger de 2 kampan før denne... burde hatt poeng både mot Start og mot Haugesund.. godt at man endelig fikk full uttelling!!!! No e vi i flytsonen gutta..
 
K

Kaffi

Gjest
#20
Ååååååå, for en deili seier, gutta he våre bra i nokre kampa no, så de her fortente dei, forsvaret jobba knallhardt å dem framme tok vare på mogleghetene, no sitte det endelig:klapp:
 
Topp