• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Kamptråd Alta - KIL

#1
For å få litt liv her prøver vi å starte en kamptråd om kampen...

Hva er forventet oppstilling, skader, tanker om kampen?

Noen som biter på?
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#2
Æ forventer at Børge Josefsen er klar igjen etter karantene og kan ikke helt se for meg at han starter uansett. Men på den annen side så hadde det kanskje ikke gjort noe - han var god den omgangen han spilte da Overvik ble skadet.

Æ tror også at Andreas Løvland endelig kommer inn i startoppstillingen. For Finnsnes dog, men bra med spilletid mens vi venter på en ny sjanse (1. august) at han kan være klar for Alta igjen (hvis Alta og L/K blir enige om kompensasjon slik at han kan signere proffkontrakt).

Æ tror vi taper da vi har til vane å gjøre det hjemme mot Kongsvinger - nå vant vi riktignok 2-1 i fjor så kanskje vi har en ny trend gående?

Hvis vi ser på forrige runde så manglet vi:
2 Josefsen - karantene
Tror han skal være tilbake, man soner vel bare en kamp i adecco for rødt kort for andrelaget? Eller er det så lenge han soner for 2. laget kan han heller ikke spille for 1. laget? Hvis det er sånn så kan det jo eventuelt få rare konsekvenser hvis 2. laget hadde hatt en lengre pause innimellom)

7 Overvik - skade
Kan vel kanskje være på tur tilbake. Hvis jeg husker rett var det vel en mulighet for at han kunne bli klar forrige kamp ogsdå, men rakk et ikke.

11 Erlandsen - skade
Langtidsskadet og spiller vel neppe før utpå høsten, hvis han i det hele tatt kommer tilbake i år

14 Gauseth - skade
Samme skade som Erlandsen, og har vært ute leeeeeeeeenge allerede. Derfor er det vel større sjanse for at vi får se han på banen i år, enn Erlandsen. Men neppe klar med det første.

19 Ertsås - skade/syk
Rakk ikke forrige kamp - om det var på grunn av sykdommen han hadde, eller fordi man sparte han pga lysken vet æ ikke. Men er vel klar for 20-30 minutter fra benk ved behov.

24 Sega - skade
Langtidsskadet og spiller neppe i år.

25 Ludvigsen - skade
Plagdes med ryggen i forrige uke og spilte kun 3 minutter som innbytter.

Alle de andre som var i skadediskusjon til forrige kamp spilte jo, så såfremt det ikke kom tilbakeslag eller har kommet nye skader denne uka, så er det vel de skadene vi sloss med?

Balto fikk gult kort som eneste spiller forrige kamp, så ingen nye karantener.

Tror vi får se det her laget:

Jarosinski
Norbye, Dujilo, Törnquist, Rolandsen
Nome, Nilsson, Reginiussen, Solberg
Thomassen, Nikolaisen

(samme lag som sist)

Nærmest å komme inn er vel Overvik og/eller Ludvigsen alt etter hvor klar de er etter skade.
 
#3
Sånn der kan du fikse før hver kamp Håvard =) Nyttig info =) Vi vil jo ha posta på forumet her og kanskje litt flere folk kommer inn også da
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#4
Altaposten sin oppdatering:

Ser frem til ferien

Så langt i år har ikke Berger kunne velge fra en skadefri tropp, og det kommer heller ikke til å skje denne helga. Christian Gauseth, Sega Ngom og Eirik Erlandsen er fortsatt ute, og som vanlig har en del spillere slitt med sykdom og småskader. Det gjør at Alta-treneren ønsker fotballferien hjertelig velkommen.

- Det har vært en del sykdom og smårusk i troppen også denne uka. Mate Dujilo har vært syk, men er tilbake i trening igjen. Vi håper også at Martin Overvik melder seg til tjeneste. Rune Ertsås kan spille 20-30 minutter, men ikke mer. Så vi håper at både han og Svein Ove Thomassen, som har trøblet med leggene den siste tiden, får brukt ferien til å restituere seg hundre prosent.
 

gutt89

Erfarent medlem
#5
Det blir vanskelig for T.Nordlie, P.Tiller Larsen og resten av KIL gjengen å komme seg hjem igjen, kanskje fly fra Kirkenes eller buss gjennom Finland,Sverige, de kan jo ta det som en felles ferietur :)
Utdrag fra Kongsvinger lokalavis, Glomdalen:
Det er streiken blant landets vektere, som nå ser ut til å ramme KIL.
Vekterne ved Alta lufthavn er tatt ut i streik fra og med mandag, da KIL har planlagt sin hjemreise med fly.
Avinor opplyser at sikkerhetskontrollen på flyplassen blir stengt, og dermed stenges også hele Alta lufthavn for utgående rutetrafikk mandag morgen.

– Vi har vært i kontakt med forbundet og de forteller at kampen skal spilles, og at det ikke er aktuelt å utsette den, sier driftsansvarlig Sigmund Dalsberget i KIL Toppfotball.
Hva som skjer med hjemturen vet han ikke.
– Foreløpig er det uvisst hva som skjer.
– Vi reiser opp og spiller kampen som vanlig, så får vi bare ta det derfra. På en eller annen måte ordner det seg nok, sier Dalsberget, som har ansvaret for å koordinere reisene til KIL.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#7
Reginiussen spiller garantert ikke mot Kongsvinger, han fikk sitt tredje gule kort sist helg, og må stå over denne kampen. Blir spennende, hvem som erstatter Reginiussen idag.
Det var ikke Reginiussen som fikk gult kort, men Dag Andreas Balto, så Christian blir nok å se på midtbanen mot Kongsvinger.
 
#9
1-1...
Radio Kongsvinger sin kommentator: Nå roper hjemmefansen "sett deg ned" til Tom Nordli.

Crispo: Har ikke hjemme supporterne mer viktige ting å gjøre som f.eks heie på spillerne og ikke bry seg om Keiko?
 
Topp