• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Kamptråd Alta-Nybergsund.

H

hendz21

Gjest
#92
bra udates. fortjent med uavgjort? hvem var nærmest seiern? noen som utmerket seg?
 

Crocuta

Erfarent medlem
#93
må vel kanskje innrømme at dere var nærmest... i og med at dere hadde x antall skudd i stolpe/tverligger.... Alta var mere frampå etter kvart men satt skuddene utenfor målet.......
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#96
På 0-1 målet er det oppfatninga (fra tribunen) at linjemann vinker offside på spilleren som er foran keeper i det skuddet går, men dommeren mener at det ikke hadde innvirkning på spillet, noe som æ kan være tilbøyelig til å være enig i. Skuddet kom knallhardt fra sånn cirka 5m. Spiller foran mål legger tilbake til denne fra sånn cirka 1m.

0-2 - så var det igjen en forsvarsblunder som det var en del av i starten, denne ble dog skjebnesvanger - keeper emil olsen spiller ballen rett til en sund spiller og de spiller seg igjennom på venstre, legger inn og putter enkelt.

Sundet kom også til mange sjanser som kanskje oppdateringen har vist, så om Alta, som hadde sjansen til å score flere mål også hadde kommet tilbake og vunnet så hadde det nok vært i overkant. Så uavgjort er et greit resultat.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#97
Det var ikke akkurat en kjempeunderholdende kamp. 1. omgang virka altaspillerne som om de var uvenner med ballen. Det var nesten rett og slett en kjedelig omgang... Det var en halvtime i 2. omgang at de spilte greit nok, og det var jo da de satte måla, også.
 

RenieTussi

Langtborte supporter
#99
Jaja, bedre med uagjort enn tap, sjøl æ ville at de i allefall skulle få et mål tell. (Kanskje de treng litt deng iallefall?)
 
Topp