• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Kamptråd Løv-Ham - Alta

duracellkanin

Erfarent medlem
#1
Ja, gutter og jenter, nå er det kun 52 min til kampstart i Bergen for guttene:))) og siste seriekamp :) Får håpe dette går lett veien og samme med jentene våre som også spiller idag mot Borgen for opprykk til 1.div.
 
C

cencer77

Gjest
#8
ALTA [klapp], ALTA [klapp], ALTA [klapp], ALTA [klapp], ALTA [klapp], ALTA [klapp], ALTA IF!!
 

xzander

Erfarent medlem
#12
Nu må Alta ikke sleppe inn mere mål mot Løv-Ham... Da kan det se stygt ut. Men går bra, hvis Nybergsund-Trysil vinn over Sandnes Ulf...
 

duracellkanin

Erfarent medlem
#20
Vil gratulere jentene med 1.div spill neste år og jeg vil gratulere guttene med fortsatt kontrakt i adeccoligaen, viktig..... :D dette lover bra for fotballen i Alta :D
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#21
SINNSSYKT Å VÆRE HER I BERGEN!! :D Hurra for gutta og for damene, utrolig bra!! Har vel aldri vært så glad etter et tap noensinne... :p Men det var deilig, deilig, deilig... FÆST!!!
 

Mini

Erfarent medlem
#23
Yeeeeeeeeeeeeessssssssssss...
:skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål::skål:
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#25
Vi får mange gratulasjoner fra den ene og den andre!! Haugesund-supportere osv... :D Jernverket, supporterklubben til Mo IL, sier følgende: Gratulerer med berget plass! Vi er også veldig fornøyde med å slippe å ha dere med oss i 2. div. Neste år kommer vi opp :)
 
Topp