• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Kamptråd: Mjøndalen - Alta

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#26
Ja, men de var vel skuffa etter tapet, da... Hehe :) Ville jo vært det samme som om vi hadde reagert om det hadde vært en dommer fra Bergen eller Trondheim. Morsomt :)
 

Jolly

Erfarent medlem
#27
Hehe nokså morsomt at de kan klage på Alta-spillerne når Mjøndalen spillerne la seg ned innenfor Alta´s 16 meter i håp om et billig straffespark ved gjentatte anledninger. Heeeeeeyyyyyyy var hylene fra tribunen hver eneste gang så jeg vet ikke hvem som er pingler... :p

Fullt fortjent seier mot et lag som har tatt overraskende mange poeng i forhold til hvor dårlige de er. 0 - Null 100% sjanser på hjemmebane er jo svært sterkt..... :2) Hvor mange sjanser hadde vi? 8-9 eller 10 ??

Magnus Andersen får ekstra skryt for sin innsats idag. Kan vel ikke være langt fra 6 på terningen. Strålende i dag! :klapp:

Jolly
 

Crocuta

Erfarent medlem
#30
he he... Den Brune Arme lagde til tider litt liv men i forhold til antallet på de så var de relativt stille. Ellers så trur folket i Mjøndalen at vi kommer ridende på reinsdyr... alltid like artig å til de grader rundspille såpass uvitende folk.
 
Topp