• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Klart for årets lokaloppgjør og første kamp på Aronnes

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#1
Foruten oppgjør i cupen er Hødd det laget som ligger nærmest Alta (i allefall i luftlinje) så det er klart for årets 'lokaloppgjør' når Hødd gjester Aronnes i dag kl 16.00.

Siste og eneste gang det ble spilt tilsvarende oppgjør på Aronnes var 18 Juni for to år siden. Kampen den gang endte 1-1 etter en tidlig scoring av Hødds Magnus Myklebust (6), før Stian Ingilæ utlignet etter 22 minutter. Returmøtet på Høddvoll 12 Oktober var et trist kapittel, hvor Hødd vant hele 6-0 (4-0) etter mål av Tommy Sylte 2, Stig Haugland 2, Geir Televik og André Skotheim.

Stian Ingilæ som scoret sist lagene møttes på Aronnes er tilbake etter å ha sonet for sine 3 gule kort. Ole Talberg fikk derimot sitt tredje gule for sesongen borte mot Sogndal og må stå over nå. På skadefronten ser det lysere ut for Alta, Fredrik Tervaniemi var rapportert tidligere i uka å være klar til denne kampen. Tor Mattis Kåven er også tilbake etter sin skade, og har spilt for rekruttlagene til Alta. Om han derimot er klar nok til å tilrive seg en plass på A-laget allerede nå gjenstår å se. For Hødd sin del så meldes det fra lokale medier på Sunnmøre at de reiser nordover uten tre av sine profiler i Geir Televik, Tommy Sylte og Kenneth Giske.

Steinberget håper på årets første trepoenger på hjemmebane og drister seg frempå med et tips på 2-0 til hjemmelaget.
 
Topp