• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Klubben i ditt hjerte

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#26
Du må ha et spesielt opplegg på jobb - har ikke hatt muligheten til å stemme flere enn en gang for deretter å måtte vente 24 timer før æ i det hele tatt sjekker sidene igjen for å få mulighet til å stemme igjen.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#28
Kanskje Crocuta har flere IP-adresser på samma pc'n på jobb? Eller noe sånt?

Det er bra vi klarer å sanke flere stemmer i år enn i fjor. Alta IF har jo prøvd å gjøre noe ut av det, i avisa og med plakater og sånn... :)
 

Crocuta

Erfarent medlem
#30
mulig at det va en liten leif i systemet demrs i går... for det funke ikke å stemme flere ganga i dag... og dem har fjerna teller´n å gitt.......
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#33
Nei, nå har de fjerna telleren, zork, så nå ser man ikke oversikta. Det har vel noe med å bevare spenninga til vinnerne blir annonsert... Så nå gjelder det å stemme i vei :)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#35
435 stemmer til slutt, det er 146 mer enn sist, selv om det ble 2 plasser ned. Neste gang så går vi for godt over 500 stemmer og topp 10. :)
 

Crocuta

Erfarent medlem
#36
må si at det e merkelig lite stemmer på alta if egentlig... tatt i betraktning at man har mere enn 500 medlemmer.... og at man kan stemme en gang pr dag... burde være mulig å få øket antall stemmer til over 1000 i allefall......
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#38
Du kan jo si det samme om nesten samtlige andre lag at de får få stemmer i forhold til medlemsmassen. Alta ble nr 15 med 435 stemmer, mens 1000 stemmer ville gitt 5. plass. Det er med andre ord gode sjanser for småklubber som Fram til å vinne frem med mobilisering med 2883 stemmer. Det vil si at hvis 500 medlemmer i Alta IF hadde levert en stemme hver i 6 dager så hadde man vunnet sin klasse.

Det eneste kan jo være at alle har ikke tilgang til egen IP til å stemme med (flere medlemmer per familie etc), eller at man tror man er sjanseløs til å vinne og da er det egentlig uten poeng å drive å stemme slik. Nå skal det jo sies at sist gang så var det enda verre og da ble det 13 plass. :)

Kunne sikkert levert flere stemmer sjøl også, men hadde store problemer med nettet her hjemme i en tre fire dager.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#40
Vel det var det æ mente, den første uka eller no så stemte æ ikke i det hele tatt. Men etter det så fikk æ levert et par stemmer fra både jobb og her hjemme.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#41
Ja, neste år må man mobilisere tidligere, slik at folk får forståelsen av at det ikke er umulig å vinne... Synes det var bra at det var såpass bra økning i stemmeantallet, da, sjøl om plasseringa datt litt ned. :)
 
Topp