• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Kongsvinger - Alta IF

Badsmiley

Erfarent medlem
#76
For å si det sånn da.. Siste-målet til Kongsvinger var det ingen keepere i verden som hadde klart å avverge :) Ei heller Forn.

Hadde Forn truffet ballen og avklart den hadde vi sittet her og skrytt av ham nå. Iallefall litt, i og med at stillinga fremdeles hadde vært 3-2.

Den største feilen Alta gjorde i kampen var å tape for 10 mann! Og det er ikke keeperns feil. Forn får et unødvendig stort syndebukkstempel på seg her nå pga litt nøling først og en situasjon som skjer mens hele laget tross alt er desperat offensive i tankegangen for å få et mål og kongsvinger får inn en lang ball i bakrommet vårt. -Situasjonen hadde vært unngått gjennom å ikke ha ligget under for 10 mann.

Jeg stoler fremdeles på at Bjørkan er mannen som tar de rette avgjørelsene. Det er lett å si etterpå at noen valg kunne vært annerledes, men vi har likevel ingen reell mulighet til å påstå at Vilmunen hadde stått prikkfritt i akkurat denne kampen.Men

"Oi, der for'n!" :eek:
 

Crocuta

Erfarent medlem
#77
Word.. en feilvurdering av Forn.. desverre så kom den i den første kampen.... men vi tapte nok ikke kampen grunnet ham....
Det e bare å stå på videre.. både Forn og resten av laget... har fortsatt trua på at dette kan gå veien
 
Topp