• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Landskamper - billetter til supporterfeltet

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#1
Siden Steinberget er en NSA-klubb, får vi mulighet til å få tak i rabatterte billetter til landskamper. Til England-kampen har vi fått seks billetter til "stående, syngende supportere" som er medlemmer i Steinberget! Denne kommer til å bli utsolgt, så hvis noen har ønske om å være med på kampen, si i fra her fort (evt til steinberget@gmail.com eller Steinbergets facebookside) . Ellers går billettene til andre klubbers supportere.

Legger ut deler av brevet som kommer fra NSAs landskampansvarlige:
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#2
Billettkvoter og priser:NFF har nesten halvert billettkvoten vi har hatt sammen med Oljeberget de siste årene. Dette fører til at vår interne fordeling mellom medlemsklubbene i NSA også blir halvert i forhold til tidligere år. Som vanlig er det oppmøte på kamper de siste årene som gjenspeiler hvordan billettkvoten blir fordelt internt hos oss. (...) Når det gjelder prisene på de kommende kampene så har NFF bestemt seg for å ta litt mer betalt for billettene, spesielt på kamper mot attraktive motstandere og kamper av ”høy viktighet”, som for eksempel kvalifiseringskamper. Våre ”utsalgspriser” preges naturligvis også av dette, men vi tilbyr fortsatt billettene til lavere priser enn det utsalgsprisen er hos NFF.

Hvem bør få kjøpe billetter til NSA-feltet?NSA-feltet er for supportere som ønsker å bidra med det lille ekstra på landslagets hjemmekamper. Slik aktive klubbsupportere støtter klubblaget sitt med sang og stemning ønsker NSA å samle supportere for å gjøre det samme på landslagets hjemmekamper. Som de siste årene står vi også i år sammen med Oljeberget for å få de som faktisk gidder å yte litt ekstra nær hverandre.

Normalt sett vil kampbillettene på NSA-feltet bli solgt til en lavere pris enn ellers på tribunen. Grunnen til dette er at du rett og slett får en rabatt for å lage god stemning! (...)

Et lite ps angående kampen mot England: Det er ikke sikkert at det blir en spesiell kul opplevelse å stå på feltet vårt ikledd den engelske landslagsdrakta eller klubbdrakta til Gerrard. Folk som skal på Ullevål for å heie på England kan skaffe seg billett på annet vis!

Billettopplegg Norge-Danmark: Lørdag 26. mai:Dette er et oppgjør hvor vår tildelte billettkvote garantert blir utsolgt, selv om billettprisen fra oss blir liggende på 550 kr pr stk. Tilsvarende billetter i Bendit-Øvre selges for 100 kr mer fra NFF.

Som vanlig ønsker vi ikke å se at noen av billettene på vår kvote ender opp på svartebørs. Vi kan, gjennom vår interne fordeling, ganske lett kan spore oss frem til hvem billettene kommer fra hvis de ender opp på finn.no eller tilsvarende steder. Vi hadde en liten seanse med et knippe billetter til oppgjøret mellom Norge og Danmark i fjor, han som hadde lagt ut disse var ikke særlig høy i hatten etter hvert.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#3
Forts:
Billettopplegg Norge-Kroatia: Lørdag 2. juni:Vi tviler sterkt på at vi klarer å selge ut hele kvoten vår til denne kampen, så salg og overlevering av kampbillett gjøres på vårt faste møtepunkt, utenfor inngang 8 på Ullevaal stadion.

Vi er på plass utenfor inngangen senest 2 timer før kampstart og blir stående til det er ca 15 minutter igjen til avspark. I dagene før kampen spilles vil jeg ha tilbakemelding fra dere om hvor mange som forventes dukke opp fra din supporterklubb, samt navn på de som tar turen. Prisen på billetten fra oss til denne kampen er 100 kr, 320 kr lavere enn prisen NFF tar for billetter med tilsvarende plassering.

Plassering på tribunen:Svingen i Bendit-Øvre, til feltene 233 og 231, se link:

http://www.ullevaal-stadion.no/index.asp?id=26001

Vi får disse feltene helt for oss selv, sammen med Oljeberget, og vil ikke komme i ”konflikt” med øvrige sittende tilskuere. Som før er det ”free seating” på feltene vi er tildelt. Eventuelt nye supportere dere selger billetter til bør bli informert om dette slik at det ikke blir problemer når de kommer inn på Ullevaal før avspark.
 
Topp