• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Man Utd - ett lag av juksemakere

ArneR

Velkjent medlem
#1
Alle fikk vel med seg at van Nistelrooy ble utestengt etter den grusomme taklinga på Ashley Cole. Nå kommer det frem at Alex Ferguson har sagt at han ønsket å drepe Wenger. Riktignok var det vel sagt på spøk men likevel. Det er samme leksa hver gang United og Arsenal møtes.. Denne gangen hadde ikke Arsenal mulighet til å vinne uansett p.g.a. at man ikke fikk det straffesparket man skulle hatt. Jeg er også enig med Edu i at Man Utd burde avsluttet kampen med 9 mann. Men det er slik United spiller, og slik har de vært i alle år. Ett grusomt gjeng.
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#2
Helt enig, når man ikke kan vinne kampa på en fair måte så får man ikke flere tilhengere akkurat! Hadde heller blitt City-supporter!
 

Lille My

Langt vekk supporter
#3
E det mulig å være dårlige tapera.?
Kampen spilles i 2x45 min. og dommern dømme. Ballen e rund og det laget som har flest mål når kampen e over har vunne.! enkelt. Det e derfor vi elske spillet...
 

Itchy

Tegneseriemedlem
#4
vet du ka? e d nån såm e dålie tapera å usportsli så e d nu væll arsenal. greit nok at det ikke va straffe da dæm fikk d men 5 min ætterpå overså dommern en klar straffe til rooney. så d jikk væll opp i opp. Å ikke komm trækkanes me syting om d ene å d andre, i bunn å grunn e d mange stygge taklinga i vær kamp fra abseloutt alle lagan i premier leauge!! trur ikke d e nån såm e så mye bedre eller værre enn andre!
 

Itchy

Tegneseriemedlem
#5
Foræssn.. " nå kommer det fram at ferguson har sakt at han ønsker å drepe wenger.." kommer fram av ka? skal man tru å alt man høre.. hærre gud.. trur du høre jæmme i teletubbies land!
 

TEN

Erfarent medlem
#6
Det er spesielt én ting som gjør at det alltid kommer til å være klasseforskjell på Alex Ferguson og Arséne Wenger. Den ene er aldri ydmyk når laget taper.
Gracious in victory, humble in defeat" er et særdeles godt engelsk ordtak. Det handler ikke om å tape med et smil, men om å innse at du noen ganger møter noen som er bedre enn deg, som vil vinne mer enn deg.
Wengers Arsenal lag møtte en slik motstander sist søndag. Denne gangen var United rett og slett for gode for Arsenal.
En ting er naturligvis den barnslige reaksjonen etter kampen: å kaste suppe og pizza på motstanderens manager. Det er så patetisk og prepubertalt at vi bare må le av det.

Langt verre er Wengers stadige kommentarer om at United har kjøpt og betalt dommerne, og at van Nistelrooy er en spiller som konstant jukser og filmer.

Jeg lever godt med de kommentarene, for det viser Wengers sanne ansikt og hvor liten han faktisk føler seg i skyggen av Sir Alex. Men det er en helt usportslig måte å reagere på i et bevisst forsøk på å påvirke fotballforbundet og neste kamps dommer. Det er uakseptabelt.

I tillegg misser Wenger helt. Visst kan han beskylde Rooney og Ronaldo for filming - da vil han ha helt rett - men van Nistelrooy blir langt oftere syndet mot enn han synder selv.
 

Jolly

Erfarent medlem
#7
Marching on together
we gonna see u win
we are so proud
we shout it out loud
we love u Leeds, Leeds, Leeds....

Alle sammen nå..........
Eehh... Stille gitt.... :D:D

Mvh

Jolly som aldri svikter!!:p
 

Lille My

Langt vekk supporter
#8
Sv:

Foræssn.. " nå kommer det fram at ferguson har sakt at han ønsker å drepe wenger.." kommer fram av ka? skal man tru å alt man høre.. hærre gud.. trur du høre jæmme i teletubbies land!
Nesten som æ sku sakt det sjøl...
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#9
Man Utd spilte ikke fair, og det vet alle. Selv United-spillerne innrømte det etter kampen.

Les Dagbladets ekspertkommentar før dagens match:

"United fikk et løft med seieren over Arsenal, men hvis fotball skal vinnes på den måten United oppførte seg sist, er det rett og slett trist. Virket fullstendig overtent, men ble reddet av en feig dommer, som ikke turde å ta affære."

Say no more.
 

Johan

Erfarent medlem
#10
Det her blir for useriøst, greit at dem spilte stygt, men skyld heller på dommeren som aldri foretok seg noen ting, stygt spill forkommer hver eneste serierunde. det er ofte slik med lag som alltid har vunnet mye, de skal tas på alle måter. nå er det arsenal som fikk litt av den kaka, tidligere er united vert offer for akkurat samme skjebne.
alt dette pjattet om juksemakere, huff å huff, pissprat i mine ører.
 

Tony Adams

Erfarent medlem
#11
Og i dag fortsatte seiersrekka til Ferguson, som han sa, nei dæven det blei jo tap mot selveste Pompey, huff kor feil kan man ta.

Nå har også Ferguson redigert sin egen video fra den berømte kampen, jeg som trodde han var trener... så feil kan man ta.


Lykke til med resten av sesongen Man U fans :p
 

ArneR

Velkjent medlem
#12
TEN tror du bommer litt i ditt forsøk på å fremstille Wenger som den store stygge ulven. Når han ser slik uakseptabel oppførsel som f.eks. det forferdelige angrepet mot Ashley Cole så er det klart han tar affære. I verste fall kunne jo Coles karriere vært ødelagt. Taklingen sto ikke noe tilbake for den som ble utført av Roy Keane på Alf I. Haaland. (Enda en united spiller..tilfeldigheter? Neppe...) Tror nok Alex Ferguson er den som oppfordrer til slike gester, tror den mannen han har mulighet til å vinne skyr han ingen midler.

Vil forøvrig også si at det var greit nok at United vant, men det er måten de vinner på som er ille. Og Ruud van Nistelrooy er en svært ufin spiller og det har han alltid vært. Mer ufin spiller skal du leite lenge etter!

Det sto faktisk i Dagbladet av Ferguson hadde blitt spurt på en middag før kampen om hvem han ville skutt av Viktoria Beckham og Arsene Wenger om han bare hadde hatt ei kule. Han sa "vær så snill og gi meg to". Der kommer det fra at han har sagt at han ville drepe Wenger, og det ser jeg ingen grunn til å ikke tro på. Til kommentaren om at æ skulle høre hjemme i "teletubbies land" har æ ingen kommentar. Den får stå for avsenders regning.
 

Johan

Erfarent medlem
#13
Herregud for en gjeng.
Det sto i avisa så da må det være sant. kor "påvirka" går det an å bli? vist du trur at Ferguson mente det at han ønsket å skyte wenger så e må du jo være både dum å naiv.
Verre spillere trenger du foresten ikke å lete så lenge etter i england vertfall.
 
#14
Everton!!!

Se på lille Everton, de solgte den beste spilleren de har hatt i klubben på 46 år eller noe sånt. og va skjer, jo de blir bedre av det!! Helt sinnsykt!! Everton [cool]
 
Topp