• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Mer positivitet, takk!

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#1
Synes hele diskusjonen rundt Alta IF har eskalert ut i det negative i altfor stor grad. Media er selvsagt med på å blåse hele saken ut over alle dimensjoner, og da er det mange på forumene som pøser på med samme propaganda. Nå har det vært og blir flere utskiftninger i Alta IF, og neste år når ny trener er på plass og kamper igjen vinnes så vil alt dette være tilbakelagt (men forhåpentligvis ikke glemt).

Når det gjelder diskusjonen BUL vs Alta IF så ønsker jeg ikke å gå inn på den. Begge lagene er Altalag, og jeg holder derfor like mye med begge to og ønsker det beste for begge!
 
G

Guest

Gjest
#2
Hjelper ikke å skifte trener, når de som styrer blir sittende...
Enkelte i fotballgruppas ledelse burde tatt sin hatt og gått!
 
G

Guest

Gjest
#3
PS!
Røkke ned! Røkke ned! Røkke ned!

Positivt nok?

Kan ikke bare gå rundt å smile og være positiv, sålenge klubben drives slik som nå!
 

Jan S

Erfarent medlem
#4
Nei men det må være lov å gi rettferdig kritikk når det har gått så ræva som det har gjort..Skjønner at det blir stilt spm til både spillere og trenere når det går rett "adundas"..
Vi for om ikke annet for å ta lærdom av noe av dette ved et eventuelt opprykk ved en seiner anledning...for nedrykk blir det nokk :-(
Angående Alta IF vs Bul så mener jeg at 11-12000,- "bare" er en symbolsk sum.. Folk burde ikke gå helt av hengslene av den grunn, men det er greit å ta den debatten med en gang mens saken enda er rykende fersk..
 
G

Guest

Gjest
#5
..

Noen av dere er fordømt trangsynte, og husker ikke lenger enn 4,5 sekunder tilbake i tid. Overgangspenger, betaling for leie er ting Alta IF har nektet å være med på og har snodd seg unna i flere år. De har til og med stått på grensen til gråtende frem i pressen og beskyldt andre lag for å være grisk, dum, bakstreversk osv. pga. at de har blitt krevd penger for spillere som var ønsket. Nå driter Alta IF så inn i djevelen på draget at det nesten ikke fins grenser, og dere forsøker å bagatellisere det? Hvor er gangsynet? 12000 kr i leie innkrevd fra BUL er rett og slett grensesprengende idiotisk. Det kan sikkert endres og pengene gis tilbake, men skaden har allerede skjedd. Ledelsen har løftet på sløret og nok en gang vist hva man er laget av...
 
G

Guest

Gjest
#7
Sv: ..

[sitat]Noen av dere er fordømt trangsynte, og husker ikke lenger enn 4,5 sekunder tilbake i tid. Overgangspenger, betaling for leie er ting Alta IF har nektet å være med på og har snodd seg unna i flere år. De har til og med stått på grensen til gråtende frem i pressen og beskyldt andre lag for å være grisk, dum, bakstreversk osv. pga. at de har blitt krevd penger for spillere som var ønsket. Nå driter Alta IF så inn i djevelen på draget at det nesten ikke fins grenser, og dere forsøker å bagatellisere det? Hvor er gangsynet? 12000 kr i leie innkrevd fra BUL er rett og slett grensesprengende idiotisk. Det kan sikkert endres og pengene gis tilbake, men skaden har allerede skjedd. Ledelsen har løftet på sløret og nok en gang vist hva man er laget av...[/quote]
Viser til alta supporters innlegg på alta if siden. Døm ikke klubben for hva et nytt styre gjør iår.Dette er ingen gjennomgangsmelodi for hvordan Alta IF som klubb har oppfører seg.
 
G

Guest

Gjest
#8
..

Det nye styret følger samme spor som tidligere. Aif har kastet bort mange potensielle "venner", og gjør det på nytt. Det må finnes "skarpere kniver" enn dette til å styre fotballklubber - og noen av disse er til og med politikere.... ikke rart det går ad dundas med Finnmark!!
 

Tony Adams

Erfarent medlem
#9
Ja du skal bare klage du, her i byen går det ikke mye på sparebluss, her kjører vi første klasse. Politikerne her har virkelig fått det til, null arbeidsledighet og innvesteringer i løpet av de fem neste årene for svimlende 1,5 milliarder kroner bare i Hammerfest by.

:p
 

Jan S

Erfarent medlem
#10
Sv:

[sitat]Ja du skal bare klage du, her i byen går det ikke mye på sparebluss, her kjører vi første klasse. Politikerne her har virkelig fått det til, null arbeidsledighet og innvesteringer i løpet av de fem neste årene for svimlende 1,5 milliarder kroner bare i Hammerfest by.

Du må fan ikke komme å fortelle at det e Hammerfest kommune eller politikerne deres sin fortjeneste at de fant gass utenfor Melkeøya...
Det høres jo ut som dere har jobbet som F** får å få det til og nu skal dere begynne å høste godene av det...
Det er vell ikke politikerne sin fortjeneste at naturen har gått sin gang å ordnet gass til dere??? Det kunne like gjerne ha vært en annen plass, det der var nu bare tilfeldigheta. Men for all del, jeg unner dere Snøhvit, men det har gått opp i hauet deres alle mann.. Jekk dere no litt ned.
Skjerp deg Goggen, tøv innlegg av deg det der..
 

Tony Adams

Erfarent medlem
#11
Kjære Jan S. jeg trodde du var litt oppegående, men så feil kan man ta.
Tror du at en slik utbygging kommer dettende ned i hue på deg, nei det krevde masser av lobbyvirksomhet og mange møter for å overbevise politikerne på tinget slik at det i det hele tatt ble en realitet. Vi har faktisk noen meget flinke folk her i byen som fikser det meste, så du skal bare jekke deg ned flere hakk, alle jobber ikke i fjøset.

:p:p:p:p:p:p
 
G

Guest

Gjest
#12
Lokalpolitikere og tarmgass

Nei Goggen, alle jobber ikke i fjøset, eller skal vi si fiskebruket? Når det gjelder arbeidsledigheten i Hammerfest så er den på 6 prosent, altså omtrent som resten av den kriserammede kysten. At oljeselskapene har funnet gass utenfor finnamrksskyten, har ingenting med lokale politikere i noen fiskevær å gjøre, de lå nok å runket når gassen ble funnet, den eneste gassen politikerne i fiskeværet kjenner til kom nok ut av ræva på dem selv da de lå å runket! Takk heller moder jord som har funnet gass utenfor fiskeværet, og den jevne hammerfesting tjener null og niks på at det er funnet gass utenfor fiskeværet, er du i tvil Goggen, så ta en tur på arbeidskontoret eller sosialkontoret i fiskeværet, der får du svar på tiltale, det kan jeg love deg. Og når det gjelder flaggskipet i Finnmark på fotballfronten så er det bare to spillere som er usikker om de blir med Alta IF i opprykkssesongen 2004! Drit og dra Goggen........
 

Tony Adams

Erfarent medlem
#13
For et stygt språkbruk på en voksen mann, men det tar vel admin seg av.
Når det gjelder arbeidledigheta i Hammerfest, så tar du så feil som det går an, vi har pr dato den laveste ledigheta i Finnmark, og den er 2.1 %, og det er de som ikke ønsker arbeid, Karasjok har den laveste på rumdt 6 - 7 %.
Jeg skjønner at du er av den misunnelige typen, men også av den feige typen som ikke bruker navn når ordforådet er som det er. Hvis du ikke har gått skole, har de fremdeles voksenopplæring. ( hvertfall her i byen ).
 
G

Guest

Gjest
#14
Et friskt og frodig språkbruk gjør debatten mer interessant, sant goggen? Slik som du fremlegger det skulle man tro at fiskeværet har null arbeidsledighet og bare fryd å gammen, Hvor dum kan man bli?
 

Jan S

Erfarent medlem
#15
Å e imponert, det e ikke en ting som Goggen ikke kan eller har svar på??
Kordan at en sånn kar som deg bare kjøre taxi?? Du må jo være overkvalifisert til det..
Rart at du har svar og fakta opplysninge om alt, det e liksom ikke noe som du ikke vet.. No vart æ imponert ja.. :p
 

Jan S

Erfarent medlem
#16
Sv:

[sitat]Kjære Jan S. jeg trodde du var litt oppegående, men så feil kan man ta.
Tror du at en slik utbygging kommer dettende ned i hue på deg, nei det krevde masser av lobbyvirksomhet og mange møter for å overbevise politikerne på tinget slik at det i det hele tatt ble en realitet. Vi har faktisk noen meget flinke folk her i byen som fikser det meste, så du skal bare jekke deg ned flere hakk, alle jobber ikke i fjøset.

:p:p:p:p:p:p[/quote]
Ja men ka e det å overbevisa politikerne om?? at det e gass der eller ikke :p
Tviler ikke på at dere har dyktige folk der... men er det deres fortjeneste at det er gass der??
 
Topp