• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Nedrykks spøkelset roper!

Johan

Erfarent medlem
#1
Med 12 kamper spilt, og en eneste seier ser det ikke pent ut for å si det mildt.
Neste kamp er borte mot serieleder Start, tviler på at det skjer noe drastisk innad i laget til den kampen, men synes vi har sluppet inn altfor lette mål i ALLE de siste kampene.
Savner tryggheten i forsvaret og Gauseth på midten!
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#2
Ikke vanskelig å være enig, det blir litt tynt med så mange ute med skade og viktige brikker fra i fjor borte. Må snu trenden snart skal man få heng på lagene foran.

Satser på at vi får spillere tilbake fra skade fort og de kommer i form, og kanskje hentes det inn en spiller eller to som det var nevnt i avisen når vinduet åpner. Ennå mange kamper igjen, så hvis laget kan heve seg en god del så er det ikke kjørt ennå.
 
K

Kaffi

Gjest
#3
Blir rett og slett skremt idag ! En god Lukas gjer att vi ikkje ligge under 2-0 etter 5 min. Dårlige sikringar, mykje feilpasningar og slappe markeringar florerte frå start til slutt. Man må få en mykje meir tydelig plan på korleis det skal gjerast i forsvarsleddet, personlig synest eg oss står for høgt og tek store sjansar på dristige pasningsval, dette er ting som må fiksast. Snart må poenga begynne å kome inn på konto, oss går ei veldig viktig periode i møte, etter kampane mot Start og Ranheim vært det overlevelseskampar mot Bryne,Hødd og Notodden. Dersom vi ikkje klarer en seier på dess kampane begynner det å sjå veldig mørkt ut, men det kan også snu andre vegen, får vi først en seier er plutselig sjøltilitten på plass og folk får trua tilbake. For det er mulig å snu det ! Hødd som oss slo 5-0 har no snudd det heile å ligg føre oss på tabellen, vi må også få den forløsandes seieren snart. Eg har vertfall trua, å har eit intenst håp om ei skikkelig bombe i Kristiansand no på søndag :)
 

Aronnes78

Erfarent medlem
#4
Det er ikke overraskende at når man mister sine beste spillere år etter år så sliter man før eller seinere.

Årets Altautgave er per idag ikke god nok for fornyet kontrakt i adeccoen. Tviler slettes ikke på at det jobbes seriøst og godt, men ungguttene får ikke den hjelpen de trenger av de som burde være bærebjelkene. At Sega og Gauseth er skadd hjelper slettes ikke heller.

The Braathens/Aziz/Magnus A/Jay/Mikko osvosvosv. Den type spillere som vet hva som kreves og fortsatt bidrar selv mangler nå. TFL er ikke det han engang var og virker heller ikke som noen ledertype tiltross for all erfaringen han har i bagasjen. Christian Reg savner en ballfordeler med seg på midten med litt pondus. Idag var Christian kanskje Altas beste, men generelt har jeg sett han bedre med bedre spillere rundt seg tidligere.

Kombinasjoner på kant som tidligere har vært en av Altas store styrker ser vi også desverre mye mindre til i år.

Nikolaisen er en spiller med ekstremkvaliteter, men det blir vel mye høyt og langt mot han denne sesongen. Vi har ingen avlastningsspiss med motsatte kvaliteter, àla Hulken.

Satt på tribunen og hørte en mann fortelle at Alta er bedre når Svein Ove blir tatt av banen siden de tar mer offensivt ansvar selv da. Skremmende om det faktisk skulle være sant... Hvis det faktisk settes så mye lit til en spiller som inntil i år spilte i Finnmarksserien så er det ikke bra, selv om Thomassen har endel vannvittig gode kvaliteter og høy wow-faktor.

Om ikke solide forsterkninger kommer så må man bare håpe på at spillere som Norbye, Reginiussen, Overvik og TFL kan ta mer tak.

Kort fortalt..
Det trengs en midtbanegeneral + en ving/spiss(så kan Magnus spille på kanten) i tillegg må forsvaret vårt finne en helt annen forståelse seg imellom, det virker ikke bra idag. Vi har en kvalitetsmålvakt, men han trenger mer hjelp av de foran seg.
 
Topp