• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Neste kamp

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#1
[img2=right]http://www.steinberget.no/images/logoer/moss.gif[/img2]Moss - Alta IF
Søndag 28. august kl 15.00


Hør kampen på Radio Alta. Sendinga starter kl 14.30

Så er det duket for årets andre store happening på bortebane. Alta IF arrangerer sponsortur mm, og Steinberget sender ned en kontigent på 8-10 mann fra Alta. I tillegg kommer alle Altasupportere i eksil, med TEN som den nyeste på den lista.

Relativt sett så har Alta gode resultater mot Moss sammenlignet med resultatene vi har mot andre lag. På to kamper på Melløs, så har lagene en seier hver. Alta vant 3-1 i 94, mens Moss slo Alta 2-1 i 03. Hjemmekampen i vår endte med seier 2-1 til Moss - et ran godt assistert av dommeren som helt uforståelig annulerte et mål fra Magnus Andersen som ville ført Alta opp i en 1-0 ledelse. Tidligere kamper i Alta har endt med en seier til hvert av lagene. 3-1 til Moss i 94, mens Alta vant 3-2 i 03.

Utsiktene til et godt resultat i denne kampen er også noenlunde gode. Alta er avskrevet av mange og nedrykket er allerede et faktum i Altaposten. For å få muligheten til å ta i fra hjemmepublikummet håpet i kommende kamper, må de dermed krige seg noenlunde inn i kampen om overlevelse. To av de opptil 6 tapte poengene mot Follo kan tas tilbake nå. Alta vil være med i banespillet mot Moss, og oppildnet av en større Alta kontigent på tribunen så er man bare avhenging av uttelling på sjansene, samt et kompakt forsvar. Alta vinner 1-0 på Melløs. Alta-seier gir 8.00 i odds hos både Unibet og Centrebet.

NIFS
 
Topp