• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Neste kamp

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#1
[img2=right]http://www.steinberget.no/images/logoer/stromsgodset.gif[/img2]Alta IF - Strømsgodset
Søndag 4. september 16.00


Blir det mål denne gangen? Vi lever jo alle i håpet. I bortemøtet tidligere i år klarte Alta det kunststykket hele 2 ganger, men det ble likevel tap 3-2. Strømsgodset kommer opp uten Thomas Andre Ødegaard i målet som er utestengt for 3 kamper etter angrep på dommeren i kampen mot Stabæk. I tillegg har Boureima Ouattara også karantene, mens Ousman Nyan etter sigende skal være ute etter en smell i bakhodet.

Strømsgodset kommer likevel opp som favoritter, og de trenger å plukke poeng for å holde de bedre nedrykkslagene på betryggene avstand. Historisk har de også et veldig godt tak på Alta, med 5 seire av 5 mulige og 20-5 i målforskjell. Nærmeste Alta har vært var faktisk årets 3-2 tap på Marienlyst, hvor Alan Jakirovic reduserte helt på tampen. Hvis du likevel skulle ha ønske om å kaste bort penger på Alta, så var den beste oddsen jeg kunne finne 3.00 hos Ladbrokes.

Hvis Alta skal vinne denne kampen er faktisk alt som trengs å gjøre å sette sjansene. For i spillet i mellom 16 metrene vet vi at de kan. Så da treffes vi alle på Aronnes på Søndag Kl 16.00 og håper at "i dag løsner det".

Tabell
NIFS
 
Topp