• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Neste kamp

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#1
[img2=right]http://www.steinberget.no/images/logoer/stabaek.gif[/img2]Alta IF - Stabæk
Lørdag 13. august kl 18.00


Så er det klart for årets kamp når Adeccoligaens topplag Stabæk entrer Aronnes. Det er ventet storinnrykk med folk fra Stabæk Support som kommer opp med godt over 100 stykker. Legger man til at kampen går under Altaturneringen så kan det bli tettpakket rundt banen.

Dette blir fjerde gang lagene møtes. I 1994 vant Stabæk kampene 2-0 og 3-1 (Aronnes). I vår møttes lagene igjen på Nadderud. Denne gangen vant Stabæk 2-1 etter scoring på overtid. Alta slet hardt i første omgang men holdt unna helt til Daniel Nannskog puttet på en sjanse ut av ingenting like før lagene gikk i garderoben. Alta var mer med i andre omgang og da Alan Jakirovic utlignet til 1-1 var det stor jubel blandt Alta-kontigenten på tribunen. Håp om poeng ble tent, og Alta kom til et par sjanser som kunne ha gitt tellende resultat. To minutter på overtid får Stabæk tildelt frispark fra 18-20 meter, og det blir ekspedert oppe i krysset av Tommy Stenersen, utagbart for Alta-keeper Fredrik Tervaniemi.

Stabæk vil nok være store favoritter igjen, men hvis Alta spiller opp mot sitt beste som mot Tromsø i cupen i år, så er ingenting umulig. Oddsen for Alta-seier ligger rundt 6 hos bookmakerne.

NIFS statistikk
Tabell
Alle mann til Alta (Stabæk Support)
 
Topp