• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Neste kamp

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#1
[img2=right]http://www.steinberget.no/images/logoer/follo.gif[/img2]Alta IF - Follo
Søndag 21. august kl 16.00


- Ingen skjebnekamp (FD)

Forrige kamp var kanskje årets begivenhet på Aronnes, men kampen på Søndag mot Follo er viktigere. Denne kampen vinnes, og slike kamper er bestandig vanskelige. Enda verre er det at det kommer til å bli mange slike kamper hjemme på Aronnes fremover.

Alta har bare en offisiell kamp mot Follo fra før som kom da lagene møttes i serien tidligere i år. Den kampen vant Alta IF med undertegnede på banen. Alta var klart bedre en Follo den gangen og dominerte kraftig i både spill og sjanser. Bakerst var Fredrik Tervaniemi tryggheten selv, og plukket ned baller i feltet før det ble virkelig farlig. Men da eneste mål i kampen kom fra Ole Talberg etter 4 minutter var spenningen der hele veien. Alta hadde derimot mange sjanser, og Thomas Andersen hadde den største sjansen til å øke til 2-0 da ballen han vippet over keeper og mot mål akkurat ble klarert på målstreken av en jagede forsvarsspiller. Lagene møttes også på La Manga i år, også der med seier til Alta IF, 2-0.

Men det er nå det virkelig gjelder, og vi må håpe at presset og viktigheten for en seier ikke gjør at spillet blir forknytt og at alt låser seg som det har lett til å skje i slike kamper. Hvis Alta IF spiller med samme innsats og glød som i bortekampen mot Follo, og hjemmekampen sist mot Stabæk skal ikke dette skje, selv om Follo har forbedret seg kraftig siden sist lagene møttes.

Tror nok desverre at dette kan bli en forknytt og kjedelig kamp og frykter 0-0 eller 1-0 til Follo. Har derimot et lite håp om at hvis vi scorer først (og tidlig) at det kan løsne og bli veldig morsomt. Uansett så er det viktig å møte opp for å støtte Alta i sesongens viktigste kamp til nå.

Håvard Th

NIFS
Tabell
 
Topp