• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Neste motstander: Sandefjord

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#1
[img2=right]http://www.steinberget.no/images/sandefjord.gif[/img2]Alta IF - Sandefjord fotball
Søndag 3. juli kl 1800


Sandefjord Fotball ble stiftet så sent som 10. september 1998, og ble etablert av klubbene IL Runar og Sandefjord BK. Begge disse moderklubbene eksisterer fortsatt og fungerer som farmerlag for SF som er en ren elitesatsning.

Alta møtte SF i 2003 i første divisjon. Det endte med et knepent 1-2 tap på hjemmebane hvor Øystein Esjeholm scorte for hjemmelaget. Returmøtet på høsten var et svart kapittel. Ved pause stod det hele 6-0 til SF. I andre omgang ble det 2 nye mål, hvorav et til Alta ved Alf Harald Johansen.

Som en kuriositet kan det nevnes at Alta også har møtt SBK da begge lagene rykket ned fra første divisjon avd 2 i 1995. Den gang gikk det bedre for Alta i de innbyrdes oppjørene. Alta vant 3-2 hjemme, og klarte 1-1 borte i Sandefjord.

Sandefjord har sammen med Bryne og Stabæk slitt seg litt fra i toppen av tabellen, så det er en av sesongens beste motstandere som vi nå tar i mot på Aronnes. Men spiller Alta opp mot sitt beste skal det være mulig å ta poeng selv om Sandefjord stiller som favoritt. Alta får gode 4.35 i odds for en seier på hjemmebane hos expekt.

Tabell mm

Sandefjord fotball
Blåhvalane
 
Topp