• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Nett-TV

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#1
Har fått følgende e-post fra NRK Sport med en kanskje ikke så overraskende (?) gladnyhet:

Hei!

Det er ennå en stund til serien starter, men vi vil allerede nå minne på om vårt tilbud fra 1. divisjon kommende sesong. Vi skal i år som i fjor også sende direkte på Nett-TV fra alle 1.divisjonskampene. Vårt håp og ønske er at alle dere lenker opp til denne tjenesten på deres nettsider. Tjenesten er gratis og et veldig god tilbud til klubbenes supportere (særlig når det gjelder bortekamper). Trolig blir det som i fjor at alle lag har en lenke å forholde seg til fra sin hjemmebane, men dette kommer vi tilbake til dette når der nærmere seg litt mer. Er det noe dere lurer på i denne forbindelse er det bare å kontakte oss.

Med vennlig hilsen
Svein Strømnes, Journalist
NRK Sport
 

sameboe92

ambasadør i Modum
#3
Skulle ønske de kjørte kommentatorer i år :p Er irriterende å kjøre radioen vedsiden av som ligger forran, men jeg er veldig happy :D
 

Badsmiley

Erfarent medlem
#5
Heh.. Jeg tenkte faktisk akkurat på dette tidligere på dagen igår. "Lurer på om det egentlig blir nett-tv denne sesongen. Kjedelig hvis ikke.." :)

En av tankene med gratis nett-tv fra 1. divisjon var vel at de skulle få teste noen kommentatorer. Det ble vel bare aldri slik.. :)
 
Topp