• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Norges beste supporterklubb - Steinberget

#1
Har tadd en litn stikkprøve hos de andre supporterklubban, å det e ikke tvil om at vi e en av de beste, de fleste andre slitt med kronisk dommerhetsing og trakkasering av spillera.Å få kritiskekommentara fra "verdensvante" syns æ egentlig e bare artig, det sir bare litt om kor mye dem har peiling [cool]
, andre supporteklubba har ropt om trenerskifte og det ene og det andre straks det ikke går helt eter skjema...
At vi den her helga gjer spilleran bonus viss dem vinn vise væl bare enda bedre at vi har trua og tillit til dem, gjer dem full trøøkk så vinn vi! det vet vi!;-)
 
#2
å selfølglig, hjemmesia våres slår ingen,: med steinberget.no har RS setta en ny standard over kordan en supporterside skal være. [cool]
 
G

Guest

Gjest
#4
Steinberget er nok en av landets beste supporerklubber. Suverén i Finnmark selvsagt, men også Tromsø og Bodø har mye å lære av Steinberget. Keep on the good work!! Alta IF - supporter
 
G

Guest

Gjest
#5
All honør til RS for hjemmesiden, steinberget.no er etter min mening perfekt, (vertfall vist man sammenlikner med andre klubbsider) sia våres blir til stadighet forbedret både på design og brukervennlighet, hyppige oppdateringer og sterke diskusjoner er også faktorer som gjør denne siden så populær som den er :)
 

Tony Adams

Erfarent medlem
#6
No blir æ direkte kvalm av skrytingen deres, dere kan ikke ha reist mye rundt i Norges land når dere utnevner dere selv til en av Norges beste supporterklubber. En snørrete ungdomsgjeng på ca. 15 stk. som for en uke siden fikk sitt eget flagg, for så å kalle seg en av Norges beste er det ikke mye holdt i. Har der f.eks vært på vestlandet og sett Tornado og Vard etc etc. Dere er jo ett 2 div. supporterlag fra Finnmarksvidda som andre deler av landet ikke vil vie ett minutt på for å høre. Nei GE, GOA, RS, Jolly og Henning, kom ned på jordet igjen, har det ennå ikke gått opp for dere at dere er et middelmådig 2 divisjonslag både på og utafor banen. Nå slutter Tor Oskar, som antakelig er den mest fornuftige dere har hatt, så slutter sleske Ted, ikke noe savn. Så slutter Faya, som blir ett stort savn, samt at Altas beste de 10 siste årene Roger Hammari har sluttet. Så stikker sikkert noen av dem som har lyst å satse på fotball til TUIL etc. Da sitter dere igjen med noen ungdommer som spilte 3 div. i fjor, så her blir vel Harjo hetet tilbake. Ja fremtiden ser lys ut, for Finnmarks beste fotballag og dets stjernesupportere.

:p:p
 
G

Guest

Gjest
#8
Goggen kan ikke se at andre er fornøyde med arbeidet sitt uten og kommentere negativt, negativt og atter negativt. hva er det med denne mannen?
 
G

Guest

Gjest
#10
Goggen tar kaka

Si meg en ting Goggen, har det rabla totalt for deg? makan til useriøs, flåsete, frekk og barnslig innlegg du legger inn her skal man virkelig lete lenge etter.
"snørrete ungdomsgjeng" Middelmådig 2.divisjonslag" sier du, hva i all verden er det som feiler deg mann?
At vi skryter av vår hjemmeside å er stolt av den må da være lovlig uten å få en usaklig og overmåtelig negativ skyllebøtte fra deg, trodde du hadde sluttet me de barnslige å unødvendige kommentarene dine.
At noen kaller supporterklubben for en av norges beste må da vel du også (som alle andre) kunne ta med et smil.
 

Lille My

Langt vekk supporter
#11
Goggen vet å provosere...
At dåkker gidder å bry dåkker...
HFK, røkke ned i 3. div. så vil han vel ta ut litt av frustrasjon på dåk...
Fortsett den goe jobben, AIF guttan setter pris på dåk...
 
Topp