• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

NSA-info om de siste kampene og medieavtalen 2013

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#1
NTF har denne uken medlemsmøte for å forberede salgspapirer til de to siste kampene. NSA ønsker i den anledning å understreke at det ennå ikke er vedtatt spilletidspunkter eller dager, kun valgrekkefølgen. I den anledning vil vi oppfordre til å prioritere å legge frem deres argumenter for mandagskamper for klubbens arrangementsansvarlige foran å iverksette aksjoner utover ti min stillhet. Boikottaksjoner har blitt registrert helt opp på gen.sek nivå i NTF og NFF, og hva supporterne ønsker seg, er tydelig.

Etter det NSA kjenner til er det foreløpig 9 av 16 klubber som ønsker fredagskamper. Vi har dessverre ikke noen liste over hvem som har valgt mandager, og oppfordrer derfor alle klubber til å avtale et møte med sin respektive klubb og drøfte klubbens valg i NTFs medlemsmøte. Et viktig argument i disse dager er budsjetter, og tapte inntekter ved mandag kontra fredag. Reisende supportere legger ofte igjen penger hos klubbens samarbeidspartnere; pub, restaurant, hotell osv.

Utover dette, kan vi røpe at de generelle trekkene ved den nye medieavtalen ser svært, svært lovende ut, og i denne siste innspurten kan det være langt lurere med en telefon til klubbens ansatte fremfor en ny boikott.

Vi kommer ut med tall og detaljer om avtalen så fort vi kan røpe mer!
 
Topp