• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Nydelig spill

#1
Uansett, vi vant spille på banen selv om vi tapte på overtid, nydelig spill av hjemmelaget, dommern mente Øssa var bedre skuespiller enn fotballspiller, at linjemann (som tydeligvis så situasjon bedre enn dommern)viftet med flagget, ignorerte han med et lett fnys og ga Øssa gult kort. For å si det sånn så må man være ekstremt go skuespiller for å "filme" skuldra ut av ledd!!! At en illsint (eks talviking?)tilskuer kaster en bøtte vann over dommern er helt uakseptabelt. Bøttekastern er ikke medlem av steinberget.
 
G

Guest

Gjest
#2
Bot?

Alta IF som klubb kan væll vente seg nån reaksjona fra forbundet etter den der bøtteepisoden!:x
 
G

Guest

Gjest
#3
-urg

å kaste en bøtte vann på dommern va meget genialt spørr du mæi, man må kunne få lov til å jøre sånn ting mot en som på en katastrfal måte avsjør kampen, vi snakke tross alt bare om ne bøtta me rent vann!!!
 
G

Guest

Gjest
#4
Det kommer til å koste dyrt...

Å kaste vann på dommeren kan i beste fall kalles idiotisk. Dette vil svi.
 

Jan S

Erfarent medlem
#5
Sv: -urg

[sitat]å kaste en bøtte vann på dommern va meget genialt spørr du mæi, man må kunne få lov til å jøre sånn ting mot en som på en katastrfal måte avsjør kampen, vi snakke tross alt bare om ne bøtta me rent vann!!![/quote]
Ja men det skal ikke skje, slikt får Alta IF som klubb ordne opp i.. Skjønne frustrasjonen til flere av dere supportere men slikt skal ikke skje.. Håpe at det ikke blir noen konsekvenser for Alta IF som klubb.....
 

Tony Adams

Erfarent medlem
#6
Synd med tapet, men etter å ha lest dette med vannbøtta, blir jeg litt redd på Alta if sine vegne. Det som står i rapporten til dommeren, er det som kommer til å gi utslag på hvilken straff Alta if får. Hvis dommeren føler seg truet på noen måte, så kommer dette til å få store konskvenser. Hvis dommeren mener dette var en uskyldig ting, men likavel tar det med i rapporten, kommer det nok bare en irettesettelse. Det har ingen betydning om det er en fra Steinberget eller ei, men dommeren har krav på beskyttelse, husk det kunne vært en galning med en bøtte SYRE. Håper det går bra, men slike frustrasjoner kan gi feil utslag.
 
G

Guest

Gjest
#8
Øssa sin feil

Tv-finnmarks opptak av kampen viser tydelig at Øssa må ta en stor del av skylda for at dommeren er i god tro når han antyder filming. Maken til stup har man ikke sett siden svart-jetski var in i skibakken, og jævlan i botten av bakken lagde spretthopp før man satte utfor....
Hilsen Kjell j
 
G

Guest

Gjest
#9
Fortjent!!

D me vannbøtta var HELT fortjent!!!
Dommern må jo ha vært blind at han ikke så at det ble straffe...
Det er bare helt typisk at kanskje 10 sekunder før slutt scorte start, og det er værre at øssa er skadet! Alta if trenger han sårt..
 
G

Guest

Gjest
#10
Du kan da ikke mene at det er Øssa sin feil at han fikk gult kort å ikke straffe?
Du mener med andre ord at han er så uerfaren å dum at han slenger seg ned med vilje å risikerer at hele hans sesong er spolert pga skulderskade han pådro seg i fallet? Åhvorfor i all verden skulle han slenge seg ned? han hadde jo bare keeperen igjen foran seg.
Hvist du så litt nøyere på tv finnmark da så du vel som alle andre at han hadde to strake armer i ryggen? når forsvareren til start innrømmet etter kampen selv at han brukte armene å dyttet Øssa overende bør det vel ikke være så mye å spekulere i?
 
G

Guest

Gjest
#11
Henning, du må lese bedre det jeg skriver...

Jeg skriver IKKE at Esjeholm slenger seg ned. Jeg skriver at han må ta på seg skylda for at dommeren er i god tro når han indikerer filming. Ut fra Tv-bildene ser "sprett-hoppet" helt vilt ut, og jeg så det flere ganger (det gikk/går i reprise). Esjeholm gjør et svalestup noe som sikkert kan være delvis forårsaket av strake armer i ryggen, men det bør ikke gi den effekten at det ser ut som om han har dynamitt i skoene. Han går jo faen meg strakt til værs, mens all fysikk tilsier at han skal fyke umiddelbart fremover og på trynet etter en dytt i ryggen. Nå overdriver jeg litt for å lage et bilde av det jeg ser. Det jeg mener å si er at dommeren godt kan tro at det er skuespill, som følge av Esjeholms overdrevne bevegelse. I motsetning til land lengre sør, er vi nok for dårlige til å trene på fallteknikker....
 
Topp