• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Raufoss sendt ned i 2.divisjon

xzander

Erfarent medlem
#2
Alta blir ikke den neste. Alle som rykker opp i fra 2. divisjon får unntak første året. Dersom Alta berger plassen og ikke har stadion planer, økonomi osv i orden før andre sesong i adeccoligaen, vil det skje det samme som Raufoss.

Hadde vært litt gøy om SFK Sparta (Sparta Sarbsborg) takket nei til plassen. Da ville Tromsdalen fått den om de takket ja... :D
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#3
Trur ikke Alta har fått lisens pga av noe unntak, selv om det er formulert slik i artikkelen. Dette unntaket gjelder for lag som ikke har vært oppe de 3 siste sesongene, noe Alta har vært.

Tror heller at Alta rett å slett har fått Finnmarkshallen godtatt som hovedarena, og dermed spiller hele sesongen inne. Dette gir Alta bedre tid når det gjelder ny stadion, som dermed fortsatt kan bli en realitet på sentrum. Finnmarkshallen kan godkjennes (med utbedring) på de krav som gjelder i øyeblikket, men ikke på de krav som kommer fremover. Det var vel snakk om utbedringer i hallen på en 3-5 millioner som skulle det gjøre det mulig å innfri de nåværende krav.
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#5
Raufoss er nok nede med god sannsynlighet. En anke tar kun for seg saksbehandlingsfeil, så Raufoss har ikke fått 14 ekstra dager med å få tingene på plass. Det samme skjedde vel når Asker ble sendt ned i første for kvinnene. De fikk tingene på plass etter søknaden, og anket, men da var det for sent.

Men, kanskje har det vært saksbehandlingsfeil?

I øyeblikket ser det derimot ut som at neste sesong Adeccoliga består av disse 16 lagene:

1. Odd Grenland
2. Start
3. Sandefjord
4. Kongsvinger
5. Moss
6. Bryne
7. Sogndal
8. Haugesund
9. Notodden
10. Hønefoss
11. Løv Ham
12. SFK Sparta (er det det nye navnet etter sammenslåinga?)
13. Nybergsund
14. Hødd
15. Sandnes Ulf
16. Alta IF
 

Mini

Erfarent medlem
#6
..kan for såvidt leve med at at odds selskapene og media har Alta nederst på sine lister..men at Steinberget "him self" gjør d samme eller..;)
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#7
Den korrekte lista ser selvsagt slik ut:

1. Alta IF
2. Bryne
3. Haugesund
4. Hødd
5. Hønefoss
6. Kongsvinger
7. Løv Ham
8. Moss
9. Notodden
10. Nybergsund
11. Odd Grenland
12. Sandefjord
13. Sandnes Ulf
14. SFK Sparta
15. Sogndal
16. Start
 
#8
Nah det er
1. Odd
2. Start
3. Moss
4. Alta ( møte Vålerenga i kvallik for tippeliga spill)
5. Sandefjord
6. Bryne
7. Kongsvinger
8. Notodden
9. Løv Ham (som vel burde hett Fyllham??? bedre navn i alle fall)
10. Sogndal
11. Sandnes Ulf
12. Sfk Sparta
13. Haugesund
14. Hødd
15. Hønefoss
16. Nybergsund

Og i 4. divisjon vinner Alta2 så det blir lokal derby for HFK mot Alta igjen...
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#9
Min liste var jo bare etter fjorårets resultater, og Raymond sin var alfabetisk, men Crispo sin var vel bare...

Et par feil i posten din i tillegg Crispo - Løv Ham og Fyllingen ble ikke slått sammen, så ikke noe FyllHam. Og Alta 2 kan ikke vinne 4 divisjon da de allrede spiller lokalderby mot HFK i tredje.
 

RS

Admin
Medlem av ledelsen
#10
Det vanlige før seriestart er å plassere lagene alfabetisk. At det er ekstra gunstig for Alta IF gjør jo at det er enda færre grunner til å ikke gjøre det sånn ;)
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#13
Må du ikke ødelegge en spøk med realisme her. :)

Må nok sette målet til å berge plassen, men vi får se hvilke spillere de får på plass hvor høyt opp man kan håpe på. Opprykk har æ nok ingen tru på.
 

Mini

Erfarent medlem
#15
..nååååja e d medias makt som gjør at vi bevist eller ubevist ikke har bedre tru på guttan våres enn som så..hvorfor skal d ikke gå an å skape et 1 div. lag eller om så et tippeliga klubb av spillere vi allerede har..vi har jo allerede de beste fra Finnmark og Nord-Troms som holder topp 2 div. og bra 1 div. nivå ..spillere som Strand,Rushfeldt,Nystrøm og Tore Reg. viser at d går an å bli landslags spillere selv om du kommer fra Finnmark...hvis ikke "steinberget" og media generelt har trua... kem i all verden skal da ha trua på at d går an å skape et 1 div. lag eller omså et Tippeliga lag av de spillera vi har..d e bare så synd at økonomien tar kveletak på oss..
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#16
Det er mulig du igjen kommer med uttalelser du ikke trur på, men nå legger du mening til meg som æ aldri har ytret. Det er langt fra å ikke tru på opprykk til det å ikke være et adeccolag også i 2009. De fleste nyopprykkede lag trenger forsterkninger når de kommer opp på et høyere nivå, men det er klart at også spillere i stallen kan ta steget. Når vi ser an hvilket lag vi stiller med før starten av 2008-sesongen kan man bedre vurdere hvordan man tror det går, og hvor høyt opp man kan komme. Treningskampene kan jo også gi en pekepinn på hvilke spillere som tar steget.
 
Topp