• Forumet er stengt for nye innlegg, men du kan fortsatt gå inn på eldre årganger for å lese.

Reginussen til Brann?

sjeik

Velkjent medlem
#1
Ser at Brann har sendt brev på den godeste Reginussen......
Mon tro hvem som forlater Aif nå, og hvem som blir igjen/ kommer til........
 
N

niveus

Gjest
#2
Håper Reginussen holder seg i nord. Mulighetene for å få spilletid er nok også større i nord. Selv om han skal slite med å få spilletid i nord også...
 

Jan S

Erfarent medlem
#3
Trur for hans egen del så burde glimt eller TIL være det beste alternativet med tanke på spilletid osv... Gjør han det bra så får han tidsnokk prøve seg i antatt bedre klubber..
 

Per

Superfinn
#5
Håvard AO skrev:
Hvis han ikke går til Glimt, så håpe æ han går til Brann og slår til der
Trur d vil være synt for Tore og ikke velge Tromsø. Trur AR vil ha for dårlig innflytelse på han..:)
 

Rattle

Erfarent medlem
#7
Trur ikke vi skal undervurdere Tore. Han kan godt få mye spilletid i Brann og han har absolutt noe å bidra med. Karrieremessig er definitivt brann et mer spennende valg enn TIL. I tillegg må han jo da bo i en by hvor fotbal er kultur på lik linje med Grieghallen og hvor supporterne er helt konge på tribunen.
 

Snorkfrøken

"Mor"
Medlem av ledelsen
#8
Åh, hvis han får gå til Brann, får han virkelig føle åssen det er å være en verdsatt fotballspiller. Det må være noe helt eget å spille på Brann stadion, som Brann-spiller. Det er mange unge på bergenslaget, som får en fantastisk sjanse videre når det gjelder fotball... :)
 
#10
Hei!

Som Brannsupporter så registrerte jeg at Tore Reginiussen trener med Brann. Gjennom media er han blitt omtalt som et stort talent. Lurte på om dere kunne komme med noe supplerende informasjon, hvordan er han som spiller (styrker/svakheter), tror dere han vil kunne gjøre en god figur i tippeligaen?

Fra før har vi jo Altaværingen Ludde i troppen, han har dessverre ikke fått vist seg frem ordentlig grunnet en kneskade. Ludde er en spiller vi har stor tro på her i Bergen, og han var sterkt ønsket blant supporterne før han signerte i sommer.

Håper på noen gode tilbakemeldinger på Reginiussen som spiller, vi mister jo vår beste stopper nå (Scharner) sannsynligvis til Birmingham, men det er jo slik fotballen er, Alta er en liten klubb i norsk målestokk, og Brann er en liten klubb i europeisk målestokk der pengene rår...

Lykke til neste sesong, regner med dere returnerer til Adecco ligaen!
 

Crocuta

Erfarent medlem
#11
Stor spiller som vil bli en meget bra spiller i topp divisjonen med riktig trening og matching. Vil nok ettr kvart bli en meget bra erstatter for Scharra´ Hils Ludde!!!!
 
#12
Hvordan er han ferdighetsmessig?

Hva er hans styrker og svakheter? Vi savner litt fart i de bakre rekkene dersom fotballguden Scharner forsvinner. SOma og Bjarnarson er ikke akkurat racere...

Ludde kommer sterkere neste år, det er jeg hundre prosent sikker på! Kanskje han kan overtale Tore til og velge Brann?
 

Håvard Th

Stabilisator
Medlem av ledelsen
#13
Tror Tore kan bli virkelig god. I følge radioreporter Rune Østlyngen så vant han alt av dueller mot Sandefjord, men mulig han ikke er 100% objektiv - han holdt i allefall tellinga en god stund - husker han var oppe i 12-0 lenge før kampen var ferdig.

Han er jo selvfølgelig ikke feilfri og har vel hatt sine tabber i år han også som så mange andre i på laget, men så er han også bare 19 år gammel. Om han er klar til å førstevalg som en av to midtstoppere på et Brann lag som sikkert tar sikte på å kjempe i toppen er vel mere usikkert, men sesongen er jo lang og han vil sikkert utvikle seg videre det neste året. Håper bare for Tore sin del at han til neste år får godt med spilletid uansett hvilken klubb han velger.
 
Topp